به گزارش خبرنگار مهر، سیاوش آقاجانی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان صبح سه شنبه با حضور در دفتر تحریریه مهر گیلان ضمن گرامیداشت هفته کار و کارگر اظهار کرد: کارگر در ادبیات لغوی مفهوم گسترده ای دارد و در واقع افرادی که برای این کشور ارزش افزوده خلق می کنند کارگر به شمار می روند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان با اشاره به نام گذاری سال به مشارکت مردم در تولید و اشتغال، مردمی سازی لازمه جهت تولید دانست و افزود: اصحاب رسانه و خبرنگاران پیشران مردمی سازی تولید و اقتصاد هستند.
آقاجانی با بیان اینکه ارائه عملکرد برای مشارکت مردم در تولید و اقتصاد یک مطالبه جدی است، گفت: مردمی سازی تولید موجب رونق بخشی فضای تولید و کسب و کار می شود.
اقتصاد تعاون، اسلامی ترین نوع اقتصاد است
وی با بیان اینکه اقتصاد تعاون، اسلامی ترین نوع اقتصاد است، افزود: دولت سیزدهم به تعاون نگاه جدی دارد و معتقدم جریان سازی مشارکت ها در هر بخشی با مشارکت مردم محقق می شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان با اشاره به تصویب و اجرای سند تعاون بیان کرد: نگاه به تعاون گسترده و وسیع است که ناشی از فرهنگ تعاون شکل گرفته است.
آقاجانی با بیان اینکه شکل گیری فرهنگ تعاون جزو ضروییات توسعه است، گفت: بدون نهادینه سازی فرهنگ تعاون نمی توان مردم را در تولید سنجید.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان با اشاره به اینکه مساله کارآفرینی یک موضوع فرا بخشی و بزرگ است، افزود: با کمک کارآفرینی می توان مردم را به سمت سرمایه گذاری اقتصادی در بخش تولید سوق داد.
وی به تشریح روند رسیدگی به شکایات کارگری _ کارفرمایی پرداخت و بیان کرد: نحوه رسیدگی شکایات کارگری و کارفرمایی در شورای حل اختلاف با حضور ۹ نفر تشکیل می شود که از جمع ۹ نفره باید ۷ نفر حتماً اعمال نظر کنند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان با تاکید بر لزوم صدور آرای شکایات کارگری بر پایه عدالت و قانون اضافه کرد: تلاش کردیم آرای بی طرف، منصف و بر پایه قانون در شکایات کارگری صورت گیرد.
وی از معرفی ۲۵۰ کارفرمای متخلف به دادگاه طی دو سال اخیر خبر داد و افزود: فقط در سال گذشته بیش از ۱۵۰ کارفرمای متخلف به دادگاه معرفی شد.
دولت دنبال اصلاح قرارداد شغلی است
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان با تاکید بر لزوم اصلاح قرارداد شغلی بیان کرد: امنیت شغلی در سرفصل های مختلف به ویژه در بخش انعقاد قراردادهای شغلی معنا پیدا می کند.
آقاجانی با بیان اینکه دولت دنبال اصلاح قرارداد شغلی است، گفت: انعقاد قرارداد و تمدید آن برای کارهای غیر مستمر تا ۴ سال بوده و بعد آن تا پایان اجرای پروژه نیاز به تمدید قرارداد نیست.
به گفته وی، اگر بازار کار دارای رونق اقتصادی نباشد انعقاد قراردادهای بلند مدت هم نمی تواند ضامن امنیت شغلی افراد شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان از ثبت بیش از ۳۵ هزار شغل در سامانه رصد در این استان خبر داد و اضافه کرد: بر اساس داده های آماری بیش از ۱۲ هزار نفر در طول سال بیمه شده اجباری می شوند.
آقاجانی از راستی آزمایی نیمی از آمارهای ثبتی اشتغال در گیلان خبر داد و اضافه کرد: آمارهای ثبت شده در سامانه رصد شهر به شهر و دستگاه به دستگاه قابل پیگیری و راستی آزمایی است.
وی با اشاره به استقبال کم نظیر گیلانی ها از کالابرگ افزود: تاکنون بیش از ۷۶ درصد گیلانی ها از کالابرگ الکترونیکی استفاده کردند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان به اشاره به پرداخت ۵۰ هزار میلیارد تومان سهم دولت برای کالابرگ بیان کرد: این مهم در گیلان ۲ هزار میلیارد تومان بوده است.
به گفته آقاجانی، بیش از ۵۵۰۰ فروشگاه در گیلان کالابرگ الکترونیکی عرضه می کنند و در این زمینه سوئیچ ۳۶۱ فروشگاه متخلف بسته شد.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید