به گزارش خبرنگار مهر، بهزاد شریفیپور عصر یکشنبه در جمع اصحاب رسانه کردستان اظهار کرد: اهمیت منابع طبیعی برکسی پوشیده نیست که ۴۸ درصد استان را مراتع به خود اختصاص میدهد و سالانه علوفه مورد نیاز بهره برداران از مراتع تأمین میشود.
وی با بیان اینکه ۱۴ هزار خانواده بهره بردار در اراضی جنگلی استان ارتزاق میکنند، بیان کرد: ۶۷ هزار خانوار به عنوان بهره بردار، دامدار و مرتع دار رزق و معیشت شأن متکی به مراتع است.
جشنواره منابع طبیعی و رسانه در زاگرس با محوریت کردستان برگزار میشود
مدیرکل منابع طبیعی استان کردستان با اشاره به اینکه امسال جشنواره منابع طبیعی و رسانه زاگرس با حضور ۱۱ استان زاگرس نشین با محوریت کردستان برگزار میشود، افزود: رسانههای استان همواره در جشنوارههای رسانه و منابع طبیعی سه سال اخیر شرکت کردند و امسال جشنواره منابع طبیعی و رسانه در زاگرس را در سالجاری خواهیم داشت.
وی افزود: مهلت شرکت در این جشنواره تا پایان اردیبهشت ماه است و اصحاب رسانه میتوانند آثار خود را به دبیرخانه ارسال کنند.
شریفی پور تصریح کرد: در استان کردستان طی سی سال اخیر بیش از ۱۱ هزار سازه آبخیزداری در پهنه ۳۳ درصدی استان اجرا شده و ۲۱۰ روستای استان یعنی بیش از یک میلیون نفر از این پروژههای آبخیزداری و آبخوانداری برخوردار شدهاند.
وی بیان کرد: در دولت سیزدهم در حوزه اجرای پروژههای آبخیزداری و آبخوان داری با رشد ۵۰ درصدی مواجه بودیم و از ۵۰۰ هزار به یک میلیون هکتار رشد رسیده ایم.
کاهش ریسک سیلاب از دستاوردهای اجرای پروژههای آبخیزداری
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان بیان کرد: کردستان در راستای تغذیه آبخوان و آبهای زیرزمینی پروژههای آبخیزداری را اجرا کرده است تا زمینه کاهش ریسک سیلاب و تأمین آب دشتهای شرقی را فراهم کند.
شریفی پور همچنین به بحث طرح کاشت یک میلیارد درخت در کشور پرداخت و گفت: در کردستان به سمت زراعت چوب پیش رفتیم و سال قبل از سه میلیون اصله تعهد یک میلیون و ۹۰۰ هزار اصله به سمت کاشت صنوبر پیش بردیم.
وی اضافه کرد: این صنوبرها در ۹۰۰ هکتار با هدف ارتزاق و بالا بردن معیشت بهره برداران، تأمین صنایع سلولزی چوب و کاغذ و کاهش قاچاق چوب کاشته شد.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید