به گزارش خبرنگار مهر، سردار مهدی حاجیان صبح امروز جمعه در دیدار با امام جمعه کرمانشاه اظهار کرد: پلیس به عنوان ضابط قانون و ضابط قضائی با ۲ رویکرد در حوزه ایجابی و حوزه سلبی در حال انجام وظیفه و مسئولیت است.
وی با بیان اینکه پلیس در گام نخست به دنبال پیشگیری از وقوع جرایم است، افزود: در عین اینکه پلیس حوزه ایجابی را دنبال میکند، متقابلاً در حوزه سلبی هم به صورت جدی پای کار بوده و اجازه عرض اندام به مجرمان را نمیدهد.
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه با یادآوری سیر صعودی سرقتهای رخ داده در این استان طی ماههای نخست سال گذشته، گفت: با همت، تلاش و پشتکار همه همکاران پرتلاشم و در عین حال اجرای برنامههای نوآورانه توانستیم نرخ رشد ۱۸ درصدی سرقتها را در پایان سال گذشته کاهشی و به منفی سه برسانیم.
سردار حاجیان یادآوری کرد: طی سال جاری نیز برنامههای علمی و عملی خود را برای کاهش جرایم به ویژه سرقت ادامه دادیم و امروز به مردم کرمانشاه اعلام میکنیم که سرقتها در این استان بر اساس اعلام فراجا ۱۸ درصد کاهش داشته است.
کاهش ۴۶ درصدی سرقتهای مسلحانه در کرمانشاه
وی ادامه داد: از ابتدای سال جاری تا پایان تیرماه سرقت مغازه در این استان ۵۰ درصد، سرقت منزل و سرقتهای مسلحانه ۴۶ درصد و قاپزنی ۴۴ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش داشته است.
سردار حاجیان همچنین از کاهش ۳۸ درصدی سرقت به عنف، ۳۰ درصدی سرقت موتورسیکلت، ۲۱ درصدی سرقت احشام، ۱۲ درصدی سرقت اماکن عمومی و خصوصی و هشت درصدی خودرو نیز خبر داد و افزود: در عین حال وقوع قتل نیز با کاهش ۵۳ درصدی روبرو بوده است.
عالیترین مقام انتظامی استان کرمانشاه با اشاره به جمعآوری بالغ بر سه هزار و ۵۰۰ معتاد متجاهر در طول یک سال اخیر و نقشی که این افراد در ایجاد ناامنی و انجام سرقتهای خرد میتوانند داشته باشند، گفت: اگر زیرساختهای نگهداری این افراد فراهم شود پلیس قادر است همه آنها را ظرف مدت ۴۸ ساعت جمعآوری کند.
وی تصریح کرد: خوشبختانه با مجموعه اقدامات انجام شده توانستیم احساس امنیت را در جامعه بالا ببریم به گونهای که در افکارسنجیهای صورت گرفته این احساس امنیت ۱۰ نمره رشد داشته است، موضوعی که تلاش میکنیم با برخورد قاطعانه با مجرمان آن را تداوم ببخشیم.
سردار حاجیان با بیان اینکه پلیس کرمانشاه از خرداد سال گذشته برنامهها و اقدامات ابتکاری زیادی را آغاز کرده که مورد توجه فرمانده کل فراجا نیز قرار گرفته است، گفت: اجرای طرح هر کلانتری یک شهر و تجهیز آنها به وسایل الکترونیکی هوشمند در کنار راه اندازی شهرک ترافیکی به منظور اراده آموزش به کودکان و دانش آموزان از جمله آن است.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید