0

رشد ۶۳ درصدی پرداخت مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری‌های کردستان

رشد ۶۳ درصدی پرداخت مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری‌های کردستان
بازدید 41

مصطفی فعله‌گری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تا دی ماه ۱۴۰۲، رقمی بیش از ۳ هزار و ۴۳۶ میلیارد ریال عوارض مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری‌ها و دهیاری‌های کردستان پرداخت شده است.
وی افزود: کل رقم پرداختی در سال گذشته معادل ۳ هزار ۴۰۰ میلیارد ریال بوده است که امسال طی ده ماه این رقم محقق شده و بالغ بر ۳ هزار و ۴۳۶ میلیارد ریال به شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان کردستان پرداخت شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۶۳ درصد رشد داشته است.
مدیرکل امور مالیاتی استان کردستان تصریح کرد: براساس بند دوم ماده ۳۹ قانون مالیات بر ارزش افزوده، کلیه نقاط شهری و روستایی شامل این پرداخت‌ها می‌شوند و مالیات ارزش افزوده که از کالاهای مصرفی اخذ شده در واقع برای مردم هزینه می‌شود.
۱۷۰۲ شهر و روستای کردستان از منافع عوارض مالیات بر ارز افزوده برخودارند
فعله‌گری ادامه داد: حدود ۱۷۰۲ شهر و روستا در استان به صورت دائمی از منافع پرداخت عوارض مالیات بر ارزش افزوده برخوردار هستند که منبع مهمی برای اداره شهرها و مناطق روستایی است.
وی اذعان کرد: بین تمام نقاط شهری و روستایی استان، شهرداری سنندج با رقم ۸۷۸ میلیارد ریال، شهرداری سقز با مبلغی افزون بر ۳۵۱ میلیارد ریال، شهرداری مریوان با ۲۹۸ میلیارد و ۲۰۱ میلیون ریال و شهرداری بانه با بیش از ۲۳۶ میلیارد و ۲۰۱ میلیون ریال به ترتیب بیشترین مبالغ را در ۱۰ ماه گذشته دریافت کرده‌اند.
مدیرکل امور مالیاتی استان کردستان یادآور شد: شهرداری قروه ۱۶۶ میلیارد و ۳۲۷ میلیون ریال، شهرداری کامیاران ۱۲۱ میلیارد و ۲۸۱ میلیون ریال، شهرداری بیجار ۱۲۱ میلیارد و ۴۶۹ میلیون ریال، دیواندره نزدیک به ۷۲ میلیارد و ۲۶۰ میلیون ریال، شهرداری دهگلان ۵۵ میلیارد و ۲۲۹ میلیون ریال، شهرداری شهرداری کانی دینار ۲۸ میلیارد ریال و شهرداری سروآباد ۱۰ میلیارد و ۸۸۱ میلیون ریال دریافت کرده‌اند.
فعله‌گری یادآور شد: شهرداری‌های سریش‌آباد ۱۵ میلیارد و ۲۹۰ میلیون ریال، دلبران ۱۴ میلیارد و ۲۶۴ میلیون ریال، یاسوکند ۸ میلیارد و ۴۷۶ میلیون ریال، بلبان آباد ۶ میلیارد و ۷۸۶ میلیون ریال، اورامان تخت ۶ میلیارد و ۷۴۸ میلیون ریال، زرینه ۴ میلیارد و ۴۴۳ میلیون ریال، صاحب ۶ میلیارد و ۵۸۹ میلیون ریال، آرمرده ۴ میلیارد و ۸۹۹ میلیون ریال، دزج ۴ میلیارد و ۷۱۵ میلیون ریال، شهرداری موچش ۷ میلیارد و ۱۶۰ میلیون ریال نیز دریافت کرده‌اند.
تمام روستاهای دارای دهیاری و بدون دهیاری از منافع مالیات بر ارزش افزوده بهره مند می‌شوند
وی تصریح کرد: علاوه بر شهرها، تمام روستاهای دارای دهیاری و بدون دهیاری نیز شامل این پرداخت‌ها می‌شوند، به عنوان مثال دهیاری روستای آساوله سنندج به میزان بیش از ۱۷ میلیارد ریال، دهیاری روستای دوشان سنندج ۱۵ میلیارد و دهیاری روستای مالوجه قروه ۸ میلیارد و ۸۴۸ میلیون ریال از عوارض مالیات بر ارزش افزوده بهره‌مند شده‌اند.
گفتنی است؛ طبق قانون ۴ درصد از ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده وصول شده در استان باید به شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان پرداخت شود که این امر هر ماه انجام می‌شود و این واریزی‌ها صرف عمران و آبادانی شهرها شده و نقش کلیدی در تأمین بودجه عمرانی شهرها و روستاها دارد.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ایران مدیکال منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *