ماموستا جلال مرادی در گفتوگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: پیامبر رحمت یک شخصیت بزرگ و کاریزما بودند که در قرآن کریم هم خداوند به معرفی ایشان به عنوان الگوی حسنه و نمونهای والا مقام پرداختند.
وی اظهار کرد: پیامبر اکرم از لحاظ اخلاق انسانی، شخصیت بزرگ و قابل اقتدا داشتند و داری یک کارآزمایی دینی برجسته در خلق و خوی و روایات منحصر به فرد اخلاقی بودند که منشأ بهترین رفتارها بود.
امام جمعه موقت اهل سنت قروه اظهار کرد: ظهور، بعثت و زندگی ایشان همواره رحمت بود برای همگان و در دورهای که ظلم و ستم و ناعدالتی زیاد بود پیامبر برای اجرای عدل اسلامی و رشد و نهادینه کردن دامپروری در شبه جزیزه عربستان ظهور کرد.
ماموستا مرادی ادامه داد: در دورهای که به زنان و دختران به چشم بد و کالای برای معامله نگاه میشد پیامبری به پا خواست که در نهایت احترام با زنان و دختران برخورد میکرد و بیاحترامی و زنده به گور کردن دختران را باطل دانست.
وی یادآور شد: رفتار و کردار حضرت رسول برگرفته از قرآن بود و در جامعه جاهل عربستان حرمت زنان و خانواده را احیا کردند و این در حالی بود که رفتار و کردار ایشان با همسر و دختران خود بیشترین درس اخلاقی بود.
امام جمعه موقت اهل سنت قروه بیان کرد: پیامبر اکرم ۱۴ قرن پیش بزرگترین صدقه زندگی را ابراز محبت به خانواده اعلام کرد.
ماموستا مرادی اظهار کرد: رحم، عاطفه و محبت وافر پیامبر رحمت بر گرفته از خصوصیات بیان شده در قرآن کریم بود و خلق عظیم و صفت والای ایشان دریای وسیع و بیکران با گستره زیاد در جامعه بود که اثرات آن امروزه هم بر جوامع انسانی و اسلامی پهن شده است.
وی تصریح کرد: اخلاق جنبههای مختلفی دارد، فردی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، خانوادگی و دینی که تمام آن در اخلاق نبی اکرم که برگرفته از آیات اللهی بود نهفته است.
ماموستا مرادی خاطرنشان کرد: رسول اکرم برخورد خوب و بهترین اخلاق و رفتار را برای ورود به بهشت کلید اساسی عنوان کردند.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید