به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد سلیمانی ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه برگزاری رویدادهایی مانند فننما نقش حیاتی در بسترسازی برای توسعه علم و فناوری دارند، اظهار داشت: این رویدادها با گرد هم آوردن دانشجویان، محققان و شرکتهای دانش بنیان، فرصتی بی نظیر را برای تبادل ایدهها، اشتراک گذاری تجربیات و ایجاد شبکههای همکاری فراهم میکنند.
وی در خصوص تأثیر نمایشگاه فننما در امور پژوهشی و نوآورانه، تصریح کرد: نمایشگاه فننما به عنوان یک پلتفرم علمی فناورانه، محیطی را برای معرفی و شکوفایی استعدادهای جوان و شرکتهای نوآور فراهم میکند.
نماینده رسمی جامعه جهانی نوآوری، علوم و تحقیقات در ایران و مسؤول شتاب دهنده علمی آموزشی تواترون ادامه داد: این پلتفرمهای علمی فناورانه نه تنها به گسترش مرزهای علم کمک میکند بلکه با ایجاد انگیزه در نسل جدید و حمایت از شرکتهای دانش بنیان، آنها را به سمت پژوهشهای نوآورانه و کاربردی هدایت خواهد کرد.
سلیمانی افزود: شرکتهای دانش بنیان نیز با حضور در این رویدادها از فرصتهایی مانند جذب سرمایه گذار، توسعه بازارهای جدید و همکاری با متخصصان بهرهمند میشوند که این امر در رشد آنها و شتابدهی به پیشرفت علمی و فناورانه کشور مؤثر است.
مسؤول شتاب دهنده علمی آموزشی تواترون در خصوص اخذ جوایز بینالمللی برای شرکتهای دانش بنیان، خاطر نشان کرد: اخذ جوایز جهانی برای شرکتهای دانش بنیان و نوآوران اهمیت بسیاری دارد زیرا این جوایز به تأیید نوآوری دستاوردهای آنها در سطح بین الملل منجر میشود و اعتبار و مشروعیت بیشتری به آنها میبخشد.
سلیمانی افزود: جوایز بین المللی نه تنها باعث جلب توجه سرمایه گذاران و ایجاد فرصتهای همکاری در سطح جهانی میشوند بلکه انگیزه و اعتماد به نفس بیشتری به تیمهای نوآور میبخشند تا پروژههای جدیدی را آغاز کنند.
به گفته نماینده رسمی جامعه جهانی نوآوری، علوم و تحقیقات در ایران، این جوایز به بهبود عملکرد و افزایش بهرهوری شرکتها کمک میکند و باعث میشود آنها بتوانند در بازارهای جهانی بهتر رقابت کنند.
سلیمانی اضافه کرد: با توجه به اهمیت این موضوع، پس از رایزنیهای صورت گرفته و معرفی ابعاد وسیع رویداد فننما، ما توانستیم جوایزی را برای برگزیدگان رویداد فننما دریافت کنیم.
مسؤول شتاب دهنده علمی آموزشی تواترون افزود: این جایزه ویژه شامل تندیس و گواهی از طرف جامعه جهانی نوآوری، علوم و تحقیقات Global Community Innovation, Science, and Research (GCISR) و جایزه ویژه که شامل مدال و گواهی از طرف انجمن مخترعان ترکیهTurkish Inventors Association (TUMMIAD) میشود.
سلیمانی با بیان اینکه مأموریت اصلی جامعه جهانی نوآوری، علوم و تحقیقات (GCISR ) ترویج نوآوری و توسعه علمی در سطح جهانی است، اضافه کرد: این مجموعه با هدف ایجاد بسترهای مناسب برای شکوفایی استعدادها، همکاری میان محققان و فعالان علمی و پیشبرد مرزهای دانش فعالیت میکند.
وی ادامه داد: GCISR به دنبال ایجاد پلهای ارتباطی بین ایدههای نوین و منابع جهانی است تا از این طریق به تحقق راهحلهای علمی و فناورانه کمک کند.
سلیمانی ابراز داشت: حمایت از برگزیدگان رویداد فننما نیز در راستای همین مأموریت صورت میگیرد؛ چرا که این مجموعه باور دارد که شناسایی و حمایت از نوآوران جوان میتواند به توسعه پایدار علم و فناوری و همچنین حل چالشهای جهانی از طریق ایدههای نوآورانه منجر شود.
نماینده رسمی جامعه جهانی نوآوری، علوم و تحقیقات در ایران نیز تصریح کرد: TÜMMİAD (انجمن مخترعین ترکیه) با هدف ترویج نوآوری و اختراعات در سطح جهانی فعالیت میکند.
به گفته وی این سازمان با ایجاد ارتباط بین مخترعان و سرمایه گذاران، تلاش خواهد کرد تا ایدههای نوآورانه را به محصولات عملی و تجاری تبدیل کند. همچنین، با ارائه خدماتی مانند بازاریابی پروژهها و آموزش نوآوری، به تقویت فرهنگ علمی و نوآوری کمک میکند و در صحنه جهانی علم و فناوری نقش مؤثری دارد.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید