0

صنایع خلاق و ایده‌های نوآورانه را حمایت می‌کنیم

صنایع خلاق و ایده‌های نوآورانه را حمایت می‌کنیم
بازدید 95

به گزارش خبرنگار مهر، سجاد محمدعلی‌نژاد در نشست دبیران کانون‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌های کشور با معاونان فرهنگی و اجتماعی و فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در حاشیه جشنواره ملی رویش با بیان اینکه اعتقاد راسخ به توانمندی کانون‌های فرهنگی و اجتماعی دانشجویی داریم، اظهار کرد: ۵۴ پارک علم و فناوری و ۲۸۰ مرکز رشد در کشور فعالیت می‌کنند.
وی عنوان کرد: ۹ هزار و ۵۰۰ شرکت دانش‌بنیان نیز داریم که ظرفیت خوبی برای حل مسائل کشور هستند و ما معتقدیم پارک‌های علم و فناوری باید با کانون‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها مرتبط شوند.
محمدعلی‌نژاد با اشاره به اینکه کانون‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها در کنار ویژگی‌های تحصیلی، هویت‌بخشی و رشد جنبه‌های شخصیتی را رقم می‌زنند، بیان کرد: در پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد ۱۲۰ هزار نفر به طور رسمی شاغل و ۷۵ درصد از آنها دارای تحصیلات دانشگاهی هستند.
سال گذشته بیش از ۲ هزار محصول فناورانه جدید در کشور تولید شد
وی با بیان اینکه ۲ هزار و ۲۲ محصول فناورانه جدید (که بازار دارد) در سال گذشته تولید شد، گفت: از این ۵۴ پارک، ۱۲ پارک در دانشگاه مسقر هستند و بقیه به صورت مستقل و یا دستگاهی هستند.
معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تاکید کرد: از آنجا که مبنای توسعه کشور در فرهنگ است، توسعه صنایع خلاق فرهنگی و اجتماعی اعم از تولیدات سینمایی، صنایع دستی و… در دستور کار و قوانین آنها در حال تحریر است.
وی افزود: یک دهم درصد از شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور جزو صنایع خلاق هستند این در حالی است که بیشترین صادرات محصولات هنری و خلاق از آمریکا است که توسعه فرهنگ مبتنی بر ایدئولوژی آمریکایی‌ در دنیا را دنبال می‌کند و ما تصمیم جدی بر حمایت صنایع خلاق و ایده‌های نوآورانه نقش آفرین و اثرگذار در کشورمان داریم.
فعالیت ۴۰۰ شرکت در پارک‌های علم و فناوری در حوزه صنایع خلاق
محمدعلی‌نژاد با اشاره به فعالیت ۴۰۰ شرکت در پارک‌های علم و فناوری در حوزه صنایع خلاق افزود: در موضوعات علوم انسانی کارهای فناورانه و نوآورانه بسیار کم است که در جهت تقویت این حوزه بعد از ماه مبارک رمضان تور فناوری برای دانشجویان و دانش‌آموزان علوم انسانی برگزار خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه نوآوری‌های اجتماعی باید برای رفع مشکلات اجتماعی مانند سرطان و آلودگی هوا فعال شوند، عنوان کرد: اقداماتی که می‌تواند به این هدف منجر شود مورد حمایت ما است و کانون‌های فرهنگی اجتماعی دانشگاه‌ها ظرفیت فوق‌العاده‌ای برای ورود به کسب و کار یا پارک‌های علم و فناوری دارند چرا که اصل تحول در دوران دانشجویی کلید خواهد خورد.
معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم گفت: ایده، ابزاری است که باید در خدمت حل مسائل اجتماعی باشد و نگاه ما به کانون‌های فرهنگی و اجتماعی ظرفیتی برای به اشتراک گذاشتن است و در همان دانشگاه، مقدمه‌ای برای رویدادهای بزرگ در آینده است.
وی از تشکیل دبیرخانه مشترک بین معاونت فناوری و معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم برای دریافت ایده‌های دانشجویی به عنوان اتفاق خوش یمن وزارت علوم یاد کرد و گفت: طرح ملی ترویج کارآفرینی می‌تواند در خدمت کانون‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها قرار گیرد تا از ایده‌های داشجویی حمایت شود و با کمک پارک‌ها، کانون‌های دانشجویی به توسعه فناوری و نوآوری کشور کمک خواهند کرد.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ایران مدیکال منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *