استان: آذربایجان شرقی
حوزه انتخابیه: بناب
شعار انتخاباتی: آمده ام برای خدمتی صادقانه
پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.
فرهاد تربتی بناب یکی از داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی است که در زیر رزومه کوتاهی از ایشان و پاسخهایشان به سوالات مهر در دو بخش کشوری و استانی را میخوانید:
رزومه:
دارای ۲۵ سال سابقه اجرایی؛ آموزشی و مدیریتی. افتخار ۲۵ سال خدمت صادقانه و به دور از ریا و پاکدستی
سوالات کشوری:
* مهمترین آسیب کارکردی مجلس شورای اسلامی از نگاه شما چیست؟
ورود افراد بدون تحصیلات کلاسیک، کم تجربگی افراد، سن ۷۵ سالگی برای مجلس خیلی زیاد است، نهایت سن باید ۶۰ سال باشد.
*مجلس برای تقویت نقش نظارتی و تقنینی خود باید دست به چه اقداماتی بزند؟
در جلسات غیرعلنی خود بر اتحاد و انسجام و عدم بله گویی به دولت و دیگر افراد با نفوذ پافشاری کند.
*همکاری و همراهی میان مجلس و سایر قوا و دستگاهها چه تأثیری میتواند بر پیشرفت کشور داشته باشد؟ به نظر شما مهمترین تجلیگاه این همراهی و همکاری چیست؟
طی روال قانونی مسیر لوایح از سوی دولت و تصویب در مجلس و اجرا ی آن در قوه قضائیه بطور صحیح عالی است.
*مسؤولیت پذیری در قبال مردم موضوعی است که نمایندگان باید همواره به آن توجه داشته باشند. اگر نمایندگان از این مهم غافل شوند، چه پیامدهای منفی ایجاد خواهد شد؟
بی اعتمادی مردم به دولت و مجلس که متأسفانه الان پیش آمده است.
*مردمی بودن یکی از خصیصههای مهم هر نماینده باید باشد. یک نماینده چگونه میتواند این خصیصه را تحقق بخشد بدون آنکه در ورطه عوامزدگی و طرح شعارهای غیر واقعبینانه اسیر شود؟
نماینده میتواند در هر زمینه تخصصی برای خود مشاور داشته باشد و خودش به جلسات مجلس و دیگر کارهای مهم بپردازد.
* طبق قانون اساسی یک نماینده در قبال همه مردم ایران مسؤولیت دارد. برای تحقق این اصل مهم و جلوگیری از بخشی زدگی، باید چه مواردی مد نظر قرار گیرد؟
نماینده هر شهر در قبال همه مردم ایران مسؤلیت دارد و پیشنهاد بنده این است که هر استانی یک نماینده تعاملی بین استانی داشته باشد تا مشکلات استانها بررسی و اولویتهای قابل پیگیری تعیین شده و مطرح گردد.
سوالات استانی:
* برنامه شما برای حل معضل حاشیه نشینی در شهرهایی نظیر تبریز چیست؟ با توجه به اینکه چیزی حدود ۱۰۰ هزار مسکن غیر مجاز در این کلان شهر ساخته شده است
کمک حمایتی به دولت در ساخت مسکن ملی تصویب وامهای ارزان و مدت دار و راحت برای مردم برای مردم به ترتیب اولویت تعداد فرزندان.
* برنامه شما برای حل تنش آبی در حوزه کشاورزی استان چیست؟
امکان سنجی در خصوص تأمین آب از منابع آبی موجود مناطق مختلف استان با توجه به وضعیت بارش و توپوگرافی مناطق مختلف استان استفاده از آبیاری قطرهای و تسهیلات بانکی به افراد در جهت رواج آن ممنوعیت در مورد کشت محصولات نیازمند آبیاری بالا مثل صیفی جات.
*استان آذربایجان شرقی با وجود صدها کارگاه تولید قطعات خودرو، حتی یک واحد تولیدی خودرو هم ندارد. علت به وجود آمدن این پدیده از نگاه شما چیست و برای حل آن چه برنامهای دارید؟
تنگ نظری مسؤلین استانی و عدم حمایت همه جانبه و متناسب از سرمایه گذاران استان متأسفانه این وضعیت را پیش آورده است.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید