0

مهدی اشرفی

مهدی اشرفی
بازدید 40

استان: آذربایجان شرقی
حوزه انتخابیه: تبریز، آذرشهر و اسکو
شعار انتخاباتی: به عمل کار برآید، آمده ام برای خدمتی صادقانه

پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.
مهدی اشرفی یکی از داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی است که در زیر رزومه کوتاهی از ایشان و پاسخ‌هایشان به سوالات مهر در دو بخش کشوری و استانی را می‌خوانید:

رزومه:

نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تبریز، اسکو و آذرشهر با کد انتخاباتی ۱۷۸

سوالات کشوری:

* مهم‌ترین آسیب کارکردی مجلس شورای اسلامی از نگاه شما چیست؟
داشتن خلاء های قانونی زیاد.
*مجلس برای تقویت نقش نظارتی و تقنینی خود باید دست به چه اقداماتی بزند؟
باید مجلس واقعاً در عمل نظارت کند و نمایندگان مجلس نباید اهل شعار باشند و خلاء های قانونی را شبانه روز کار کرده و قوانین صحیح و به درد بخور جامعه را تصویب کنند.
*نمایندگان چرا نباید اسیر تجمل‌گرایی شوند و برای پرهیز از این آسیب، چه اقداماتی ضرورت دارد؟
چون تجمل گرایی، درد و مشکلات مردم و جامعه را حل نمی‌کند.
*همکاری و همراهی میان مجلس و سایر قوا و دستگاه‌ها چه تأثیری می‌تواند بر پیشرفت کشور داشته باشد؟ به نظر شما مهمترین تجلی‌گاه این همراهی و همکاری چیست؟
باید بین قوا تعامل باشد و نه به آن معنا که مستقل نباشند و طبق قانون اساسی، هر یک از قوا باید وظایف خود را به نحو احسن حل نمایند و مشکلات جامعه و مردم حل شود.
*مسؤولیت پذیری در قبال مردم موضوعی است که نمایندگان باید همواره به آن توجه داشته باشند. اگر نمایندگان از این مهم غافل شوند، چه پیامدهای منفی ایجاد خواهد شد؟
ناامیدی، یأس، افسردگی و خودکشی در جامعه بیشتر می‌شود.
*مردمی بودن یکی از خصیصه‌های مهم هر نماینده باید باشد. یک نماینده چگونه می‌تواند این خصیصه را تحقق بخشد بدون آنکه در ورطه عوام‌زدگی و طرح شعارهای غیر واقع‌بینانه اسیر شود؟
باید با مردم صادق باشد و حسن نیّت داشته باشد و تعهد، تخصص هم باید داشته باشد و مهمتر از همه باید خدا ترس باشد.
* طبق قانون اساسی یک نماینده در قبال همه مردم ایران مسؤولیت دارد. برای تحقق این اصل مهم و جلوگیری از بخشی زدگی، باید چه مواردی مد نظر قرار گیرد؟
به نظر می‌رسد که قانون مسئولیت مدنی نمایندگان مجلس شورای اسلامی و قانون مسئولیت مدنی مدیران باید در مجلس تصویب شود.

سوالات استانی:

* برنامه شما برای حل معضل حاشیه نشینی در شهرهایی نظیر تبریز چیست؟ با توجه به اینکه چیزی حدود ۱۰۰ هزار مسکن غیر مجاز در این کلان شهر ساخته شده است
با توجه به اینکه این وضعیتی که به وجود آمده، مدیران و نمایندگان سابق مقصر و کم کاری کرد اند و باید جبران خسارات نمایند. و بزرگترین خلاء قانونی که در مجلس شورای اسلامی وجود دارد، خلاء قانونی مسئولیت مدنی نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مدیران است.
* برنامه شما برای حل تنش آبی در حوزه کشاورزی استان چیست؟
بهبود و سالم سازی روش آبیاری و و عادلانه نمودن حق آبه کشاورزان.
*استان آذربایجان شرقی با وجود صدها کارگاه تولید قطعات خودرو، حتی یک واحد تولیدی خودرو هم ندارد. علت به وجود آمدن این پدیده از نگاه شما چیست و برای حل آن چه برنامه‌ای دارید؟
اگر همت مضاعف و تلاش مضاعف بشود و صادقانه و با حسن نیت کار انجام شود، واحد تولیدی خودرو در استان آذربایجان شرقی هم به وجود می‌آورد.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ایران مدیکال منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *