هادی ساجدی فر در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: باشگاه سرود با سه رویکرد اصلی هویت ایرانی، اسلامی و هویت انقلابی اسلامی شکل گرفته که با آموزش آن به دانش آموزان توسط مربیان و اساتید مجرب به شناخت جریان شناسی سرود، موسیقی و هنر انقلابی اسلامی آشنا شوند.
وی گفت: خلق یک اثر هنری با نگاه انقلابی و دینی باشد و پیام، راهبرد و محتوا در آن مورد توجه ویژه باشد همچنین دارای جنبههای امیدآفرینی نیز باشد.
مدیر مرکز اصحاب هنر و رسانه استان مرکزی افزود: سرود قابلیت فوقالعادهای برای بیان احساسات جمعی و ملی یک قوم و ملت دارد که اکنون در عرصههای گوناگون زندگی اجتماعی ورود پیدا کرده است.
ساجدی فر با اشاره به آثار تولیدی فاخر به عنوان یک سرود جریانساز افزود: سرود میتواند در سطح یک استان و کشور رواج پیدا کند و به زبان حال به عنوان شعار یک ملت، مطرح شود.
وی گفت: نخستین باشگاه سرود در استان مرکزی با هدف سازماندهی گروههای مختلف سرود در سطح استان، شناسایی و استعدادیابی، ارائه مشاورههای کارشناسی در تولید آثار هنری، ایدهیابی برای تولید آثار هنری موسیقایی با مضامین دینی و انقلابی، برگزاری دورههای مختلف آموزشی برای ارتقای سطح اعضای باشگاه، حمایت از اعضا برای تولید آثار هنری و توزیع مطلوب و انتشار آثار تولیدی، راه اندازی شده است.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید