به گزارش خبرنگار مهر، حمید ملانوریشمسی در جلسه شورای اداری استان، اظهار کرد: استان همدان با داشتن بیش از یکهزار و هفتصد اثر تاریخی و فرهنگی ثبتشده، یکی از مهمترین مراکز گردشگری ایران محسوب میشود.
استاندار همدان افزود: جاذبههای تاریخی همدان از جمله هگمتانه، آرامگاه ابنسینا و مقبره باباطاهر، میراثی گرانبها برای جذب گردشگران داخلی و خارجی هستند.
وی خاطرنشان کرد: هگمتانه به عنوان یکی از شاخصترین مجموعههای تاریخی استان همدان به تازگی ثبت جهانی شده و این اقدام میتواند همدان را به عنوان مقصدی بینالمللی معرفی کرده و جریان گردشگری را به سمت این شهر بیشتر کند.
استاندار همدان خاطرنشان کرد: برنامههای کاوش و حفاظت از این مجموعه در حال اجرا است و نیازمند توجه و سرمایهگذاری جدی برای توسعه بیشتر میباشد.
ملانوریشمسی با اشاره به اینکه جاذبههای طبیعی و تاریخی همدان تنها به مراکز شهری محدود نیست، بلکه در سراسر استان، در روستاها و مناطق مختلف، بناهای تاریخی و جاذبههای طبیعی باارزشی وجود دارد، گفت: توجه به صنعت گردشگری در همدان نه تنها به جذب گردشگران و ارتقای فرهنگ عمومی کمک میکند، بلکه یکی از ستونهای مهم اقتصادی استان است.
وی افزود: این صنعت میتواند اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم برای مردم استان ایجاد کند و معیشت آنها را بهبود بخشد.
استانداری همدان یادآور شد: استان همدان به دلیل موقعیت جغرافیایی خاص خود، مسیر عبور زائرانی است که به قصد شرکت در مراسم مذهبی مانند پیادهروی اربعین و سفرهای عتبات عالیات از این استان میگذرند و این موضوع باعث میشود که گردشگری مذهبی نیز یکی از محورهای مهم توسعه استان باشد.
وی افزود: توسعه گردشگری میتواند به حفظ و نگهداری آثار فرهنگی و تاریخی استان کمک کند و درآمد حاصل از گردشگری میتواند برای حفاظت و بازسازی این آثار به کار گرفته شود و میراث غنی همدان را برای نسلهای آینده حفظ کند.
استاندار همدان گفت: صنایع دستی همدان از جمله محصولات چرمی و مبلمان و منبت با کیفیت بالا، میتواند یکی از جاذبههای گردشگری استان باشد، گردشگرانی که به این استان سفر میکنند، با خرید این محصولات محلی، به توسعه اقتصادی منطقه نیز کمک میکنند.
وی خاطرنشان کرد: برنامهریزی برای برگزاری همایش بینالمللی هگمتانه برای معرفی جایگاه تاریخی و فرهنگی این منطقه انجام خواهد شد و دبیرخانه همایش نیز تشکیل میشود.
استاندار همدان افزود: موزه منطقهای غرب کشور در حال احداث است اما به منابع مالی بیشتری نیاز است تا تکمیل و بهرهبرداری شود.
ملانوریشمسی تاکید کرد: مرکز پژوهش و نوآوریهای منطقهای میراثفرهنگی تشکیل خواهد شد تا این روند به صورت علمی به نتایج مثبت منجر شود.
وی در ادامه اظهار کرد: گفتمان دولت وفاق ملی «انصاف و عدالت» است و باید با یک رویه تعاملی با استفاده از تمام ظرفیتهای تخصصی و عملیاتی این گفتمان را پیش ببریم.
استاندار همدان گفت: در سپردن مسئولیتهای مدیریتی استان به افراد سه ویژگی تخصص و کارآمدی، انگیزه و حُسن خلق مورد توجه است.
وی افزود: بالاترین جایگاه در سازمانها و دستگاههای اجرایی، جایگاه کارشناسی است و مهارتافزایی و تقویت کارشناسان باید در دستور کار قرار گیرند.
استاندار همدان در ادامه ابراز کرد: مدیریت تراز انقلاب اسلامی، مدیریت محلی است و مدیریتریسک با استفاده از دانش فنی روز از ویژگیهای مهم مدیران دولت چهاردهم در استان خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: برای توسعه و پیشرفت راهی جز تسهیل روند سرمایهگذاری بخش خصوصی وجود ندارد و باید با یک نگاه بلندمدت، از فعالین اقتصادی به استان دعوت شود تا با ظرفیتهای موجود آشنا شوند و سرمایهگذاری کنند.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید