به گزارش خبرنگار مهر، احسان آهنگر شامگاه شنبه در جلسه شورای سیاستگذاری نخستین جشنواره سراسری فرهنگی – هنری سیمرغ، اظهار کرد: دغدغه مسئولان شهری، فرماندار و نماینده مردم قائمشهر در امور فرهنگی را قابل تقدیر است و امیدواریم این نگاه در بین سایر مسئولان نیز گسترش یابد.
وی افزود: دستیابی به قله موضوعات فرهنگی در گرو تکثیر این نوع نگاه با دامنه ملی در میان مسئولان است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران خاطرنشان کرد: به جهات مختلف برگزاری این جشنواره از اهمیت ویژهای برخوردار است که یک بعد آن قالبهای جشنواره و تولیدات در حوزه هنرهای تجسمی است.
آهنگر ادامه داد: هنرهای تجسمی زبان گویای یک مفهوم خاص فرهنگی با هر زبان و گویشی است و نقش بسزایی در حل معضلات بهویژه آسیبهای اجتماعی دارد.
وی بیان کرد: نکته مهم دیگر، گروه هدف این جشنواره و دخیل کردن نوجوانان و جوانان برای تولیدات فاخر هنری – فرهنگی است.
آهنگر عنوان کرد: جای خالی مازندران در برخی تولیدات جشنوارهای ملی کاملاً حس میشود و در روزهای اخیر جشنواره تئاتر کودکان را داریم که پرچم آن در استان روی زمین مانده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران اعلام کرد: تمام ظرفیتها را پای کار خواهیم آورد تا این رویداد ملی به نحو شایستهای برگزار شود.
آهنگر ادامه داد: به لحاظ موضوعی نیز این جشنواره دارای ارزش است و نمیتوان از کنار آن بهراحتی گذشت.
وی با اشاره به لزوم انجام کارهای همافزا از سوی دستگاههای متولی برای خدمت به مردم، بیان کرد: از نقاط برجسته این جشنواره، مردمیبودن آن است و باید محور اصلی جشنوارههای فرهنگی خود مردم باشند.
آهنگر، مکان برگزاری را از دیگر نقاط قوت جشنواره سیمرغ برشمرد و گفت: برای هویتبخشی به شهرهای تازه تأسیس، برگزاری چنین جشنوارههای فرهنگی یک ضرورت است تا از استحاله فرهنگی به دور بمانند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با گریزی به ۱۴ آبان روز مازندران متذکر شد: پیشینه درخشان مردم دیار علویان مایه مباهات بوده و حضور گسترده مردم در دفاعمقدس، دفاع از حرم و انقلاب اسلامی برگرفته از یک فرهنگ غنی است.
آهنگر بر تبیین تاریخ اصیل و ارزشمند مازندران تاکید کرد و افزود: برای ماندگاری موضوعات و انتقال مفاهیم فرهنگی قطعاً زبان هنر بهترین زبان است.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید