به گزارش خبرگزاری مهر، اسدالله حاتمی اظهار کرد: در برنامه سرشماری علاوه بر برآورد جمعیت حیات وحش و مطالعه روند تغییرات جمعیتی، وضعیت سلامت حیات وحش و زیستگاه نیز بررسی میشود.
وی گفت: سرشماری پستانداران یکی از راههای پایش جمعیت حیات وحش و نرخ زاد و ولد در استان، مدیریت زیستگاهها و برنامه ریزی برای توزیع آب و علوفه در مناطق به شمار میرود.
مدیرکل محیط زیست خراسان جنوبی افزود: آگاهی از جمعیت و پراکندگی حیات وحش تأثیر به سزایی در نحوه حفاظت از زیستگاهها و جلوگیری از انجام تخلفات داشته و در مدیریت جمعیتهای حیات وحش، کمک شایانی به حفاظت محیط زیست میکند.
حاتمی گفت: بدین منظور هرساله سرشماری پستانداران در مناطق تحت مدیریت حفاظت محیط زیست استان انجام میشود و سرشماری امسال طبق فرم زمان بندی توسط این اداره کل از مورخ ۲۰ آبان آغاز میشود و حدود دو ماه ادامه خواهد داشت.
وی افزود: دانشگاهیان، تشکلهای مردمی، جوامع محلی، همیاران افتخاری محیط زیست، شکارچیان معتمد و مجاز در سرشماری حیات وحش با محیطبانان و کارشناسان حفاظت محیط زیست استان همکاری خواهند داشت.
مدیر کل محیط زیست خراسان جنوبی خاطر نشان کرد: در این برنامه مشارکتی ۱۵ منطقه (حفاظت شده، پناه گاه حیات وحش و شکار ممنوع)، گونههای شاخص پستانداران از قبیل آهو، کل و بز، قوچ و میش، جبیر و.. سرشماری خواهند شد.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید