0

۳۵ درصد صیادان کشور در استان بوشهر فعالیت دارند

۳۵ درصد صیادان کشور در استان بوشهر فعالیت دارند
بازدید 2

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی بحرانی صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: استان بوشهر در تولید خرما رتبه چهارم و در برداشت لیمو ترش رتبه سوم در کشور را داریم.

وی با اشاره به محصولات مختلف صیفی و سبزی که در استان بوشهر کشت می‌شود افزود: بین ۶۵۰ تا ۷۵۰ هزار تن گوجه خارج از فصل برداشت می‌شود که در فصول سرد سال کمبود گوجه در بازار را پوشش می‌دهد.

رئیس جهاد کشاورزی استان بوشهر بیان داشت: ۳۵ درصد صیادان کشور و ۲۵ درصد لنج و شناورهای صیادی در استان بوشهر فعالیت می‌کنند.

بحرانی از برداشت ۲۰۰ هزار تنی خرما از نخیلات استان خبر داد و ادامه داد: استان بوشهر ۳۹ هزار هکتار سطح زیر کشت خرما و ۶ میلیون اصله نخل دارد.

بوشهر یک گلخانه طبیعی است

وی تصریح کرد: کشاورزی در استان با چالش‌هایی همچون تغییر اقیلم، کمبود منابع آبی زیر زمینی و سطحی مواجهه است و سعی داریم برنامه‌هایی برای عبور از این چالش‌ها داشته باشیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به اینکه استان بوشهر خود یک گلخانه طبیعی است عنوان کرد: کشت گوجه فرنگی خارج از فصل با کمترین هزینه و مصرف آب کم سوق داده شده است.

بحرانی خاطر نشان کرد: سعی داریم الگوی کشت کشاورزان به را به سمت گیاهانی همچون کنجد، کاکتوس آپونتیا و گیاهان کم آب بر سوق بدهیم.

وی با عنوان اینکه در گذشته نخل‌ها را به صورت غرقابی آبیاری می‌کردند افزود: در حال حاضر پروژه‌های متعددی برای شیوه‌ی آبیاری نوین نخیلات همچون قطره‌ای، سطحی و زیر سطحی در حال انجام است.

تولید گسترده آبزیان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: سالانه حدود ۴۰ هزار تن میگو از منابع خدادادی خلیج فارس صید می‌شود.

بحرانی با بیان اینکه ۶ هزار هکتار سایت پرورش میگو در استان فعالیت می‌کنند ادامه داد: ۱۶ سایت پرورش میگو وجود دارد که سالانه حدود ۱۱ هزار و ۵۰۰ تن میگو برداشت می‌شود.

وی تاکید کرد: چشم انداز روشنی در بخش پرورش ماهی در قفس و پرورش میگو وجود داشته که قابلیت زیادی برای سرمایه گذاری دارد.

رئیس سازمان کشاورزی استان بوشهر با اشاره به اینکه پرورش طیور در شرایط مطلوبی قرار دارد افزود: تولید طیور و دام سنگین مازاد بر نیاز جمعیت یک میلیون نفری استان است و به استان‌های هم جوار ارسال می‌شود.

بحرانی خاطرنشان کرد: پرورش مرغ مادر، پرورش شتر و کشت گیاهان شوری پسند ظرفیت خوب اقتصادی برای توسعه و سرمایه گذاری دارد.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ایران مدیکال منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *