استان: مازندران
حوزه انتخابیه: بابل
شعار انتخاباتی: (پیش بینی برنامه ریزی توسعه)
پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.
حمزه نصراللهپور یکی از داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی است که در زیر رزومه کوتاهی از ایشان و پاسخهایشان به سوالات مهر در دو بخش کشوری و استانی را میخوانید:
رزومه:
کارشناس رادیولوژی و کارشناس ارشد تاریخ علوم پزشکیمدافع سلامت و کادر درمان با ۲۳ سال سابقهآشنا به مشکلات حوزه درمان و فراز و فرودهای تاریخی
سوالات کشوری:
* مهمترین آسیب کارکردی مجلس شورای اسلامی از نگاه شما چیست؟
نماینده نباید در انتصابات دخالت کند وقتی مدیری از طرف نماینده به دولت یا ارگانهای کشور تحمیل شود دیگر نمیتواند وظیفه نظارتی خود را انجام دهد.
*مجلس برای تقویت نقش نظارتی و تقنینی خود باید دست به چه اقداماتی بزند؟
نباید در انتصابات دخالت کند و از دولت و شرکتها نباید سهم خواهی کند
*نمایندگان چرا نباید اسیر تجملگرایی شوند و برای پرهیز از این آسیب، چه اقداماتی ضرورت دارد؟
باید درآمدها و هزینههای یک نماینده شفاف باشد.
*همکاری و همراهی میان مجلس و سایر قوا و دستگاهها چه تأثیری میتواند بر پیشرفت کشور داشته باشد؟ به نظر شما مهمترین تجلیگاه این همراهی و همکاری چیست؟
همکاری اگر در جهت منفعت عموم و قانونمند باشد خوب است و باعث پیشرفت کشور میشود ولی اگر جناحی و سهم خواهی شخصی باشد خوب نیست
* مسؤولیت پذیری در قبال مردم موضوعی است که نمایندگان باید همواره به آن توجه داشته باشند. اگر نمایندگان از این مهم غافل شوند، چه پیامدهای منفی ایجاد خواهد شد؟
موجب دلسردی مردم میشود و مردم را نسبت به مجلس و دموکراسی بدبین میکند.
*مردمی بودن یکی از خصیصههای مهم هر نماینده باید باشد. یک نماینده چگونه میتواند این خصیصه را تحقق بخشد بدون آنکه در ورطه عوامزدگی و طرح شعارهای غیر واقعبینانه اسیر شود؟
نماینده باید منفعت عموم را در نظر بگیرد و از تصویب قوانینی که باعث آسیب به حقوق ملت میشود جلوگیری کند.
* طبق قانون اساسی یک نماینده در قبال همه مردم ایران مسؤولیت دارد. برای تحقق این اصل مهم و جلوگیری از بخشی زدگی، باید چه مواردی مد نظر قرار گیرد؟
طبق قانون اساسی حکومت موظف است برای مردم شرایط یک زندگی مطلوب را فراهم کند. مانند حق آزادی رفاه بهداشت مسکن کار امنیت و عدالت اجتماعی و …یک نماینده باید پیگیر حقوق ملت باشد و به خاطر منفعت شخصی و رانت در مجلس رأی ندهد و رأی فروشی نکند. و از مردم و متخصصان مربوط به هر حوزه مشورت بگیرد و قبل از تصویب بودجه مشکلات مردم را بررسی کند تا بتواند خواستههای مردم را در حد امکان و قانون در نظر داشته باشد.
سوالات استانی:
* با توجه به ورود سالانه ۶۰ میلیون مسافر به استان، چه برنامه مدون و پایداری برای توسعه گردشگری در مازندران دارید؟
باید زیرساختهای لازم مانند جاده مراکز اقامتی مناسب و … فراهم شود و از فروش زمینهای مولد و کشاورزی برای ساخت ویلا جلوگیری شود
* برای توسعه و استانداردسازی راههای مواصلاتی استان چه برنامهای دارید؟
حمل و نقل شریان هر کشوری است باید در احداث راه به عموم مردم استان توجه شود و فقط فکر تفریح خوش نشین ها جاده احداث نشود باید جاده هراز هم توسعه و تکمیل شود و برای ترافیکهای شهری فکری شود و از رانندگان محترم حمایت شود
* تغییرکاربری گسترده اراضی در مازندران یکی از معضلات این استان است. بنابر آمار رئیس فراکسیون امنیت غذایی مجلس شورای اسلامی، از ۶۰۰ هزار هکتار اراضی در مازندران، طی سه دهه گذشته ۲۰۰ هزار هکتار زمین تغییر کاربری دادهاند. برای جلوگیری از این روند فاجعه بار، چه تدابیری باید اندیشیده شود؟
امنیت غذایی و زیست محیطی به این زمینها بستگی دارد. در روستاها مانند قارچ بنگاه املاک باز شده است و بر کار این املاک و دهداران باید نظارت لازم اعمال شود.برای کشت دوم برنج باید فکری شود چون با مشکلات آب و پایین رفتن سطح آب تا چند سال دیگر شاید انجام کشت اول هم مقدور نباشد و برای کشت دوم و مناطقی که مشکل آب دارند کشت هدفمند پیش بینی شود. میزان مصرف محصولات پیش بینی شود تا کشاورزان و مردم آسیب نبیند
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید