به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام سید محسن حسینی دیباجی ظهر دوشنبه در نشست رسانهای با عنوان ترور حقیقت، به مناسبت برگزاری یادواره ۲۰۰ خبرنگار شهید در ۲۸ آبان چالشها و رشادتهای اصحاب رسانه در جبهه مقاومت پرداخت و افزود: ۱۶۰۰ حمله به خبرنگاران و تخریب ۷۵ مرکز رسانهای توسط رژیم صهیونیستی در فلسطین و لبنان، نشانهای از مظلومیت و ایثار خبرنگاران در عرصه حقیقتگویی است.
وی افزود: اصحاب رسانه، در مسیر جهاد تبیین و روایت حقیقت، جان خود را بر کف دست گرفتهاند و همراه و همگام با مردم مظلوم غزه، ایستادگی میکنند.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه روح الله استان مرکزی تصریح کرد: شهادت خبرنگارانی همچون شهید عفیف، تجسمی از این واقعیت است که خبرنگاران مظلومانه برای آشکارسازی حق تلاش میکنند.
حجت الاسلام حسینی دیباجی به بحرانهای تربیتی در نسل جدید بهویژه در حوزه تربیت رسانهای اشاره کرد و گفت: رسانهها نقش کلیدی در شکلگیری هویت جوانان و نوجوانان دارند.
وی ادامه داد: این هویت شامل فردی، ملی، مذهبی و اجتماعی است که از عوامل مختلفی مانند خانواده، محیط، و تأثیر رسانهها تأثیر میپذیرد از این رو اکنون، رسانهها نهتنها ابزار اطلاعرسانی، بلکه عامل اصلی شخصیتسازی و هویتبخشی به جوانان هستند.
دیباجی به توطئههای دشمنان برای سلطه فرهنگی و تضعیف هویت دینی و ملی مسلمانان اشاره کرد و افزود: رسانههای استعماری و نوین به دنبال تخریب ارزشهای دینی و فرهنگی در جوامع اسلامی هستند و نمونه بارز این هدف، سخنرانی یکی از مدیران مؤسسات یهودی در واشنگتن است که به صراحت میگوید باید هویت دینی مسلمانان را از آنان گرفت.
وی با اشاره به جایگاه ویژه ایران در منطقه خاورمیانه و جهان گفت: ایران به عنوان چهارراه جهانی، دارای امتیازات برجستهای است که باید در تبیین هویت ملی و دینی نسل جوان مورد توجه قرار گیرد چرا که این کشور، با تاریخ، تمدن و فرهنگ غنی خود، الگویی برای ایستادگی در برابر تهاجم فرهنگی دشمنان است.
حجتالاسلام حسینی دیباجی تاکید کرد: ترویج هویت ملی و دینی نسل جوان از مهمترین وظایف رسانهها و نهادهای تربیتی است و باید این هویت را به عنوان عاملی برای پیشرفت و ایستادگی در برابر توطئههای دشمنان به نسل جدید منتقل کرد.
گفتنی است این نشست در آستانه برگزاری بزرگداشت ۲۰۰ خبرنگار شهید و همزمان با روزهای مقاومت و ایثار اصحاب رسانه در سراسر جهان برگزار شد.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید