0

زمینه مهاجرت معکوس در روستاهای استان تهران فراهم شود

زمینه مهاجرت معکوس در روستاهای استان تهران فراهم شود
بازدید 2

به گزارش خبرنگار مهر، سید حبیب موسوی، بعد از ظهر سه شنبه در ادامه بازدید از بخش‌های تابعه استان تهران، در قالب کمیته روستایی، با حضور در بخش خاوران که با همراهی اکبری بخشدار خاوران انجام شد، ضمن بازدید از روستاهای «سنگ تراشان»، «عباس آباد علاقبند»، «لپه زنک» و «توتک» در دیدار و گفتگو با دهیاران و اعضای شورای روستاها در خصوص مسائل و مشکلات اظهار کرد: با توجه به تاکید استاندار محترم شناخت ظرفیت‌ها و توانمندی‌های استان در حوزه روستا و تولیدات کشاورزی، صنایع دستی و صنعت گردشگری و احصاء چالش‌ها و موانع موجود و برنامه ریزی مناسب در جهت توسعه این موارد از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

موسوی گفت: استان تهران علیرغم وجود مسائل و مشکلات متعدد در حوزه‌های مختلف از جمله تراکم جمعیتی بالا، محدودیت سرزمینی، مسائل زیست محیطی، با سهم حدود ۶/۵ درصد از ارزش افزوده بخش کشاورزی در رتبه پنجم کشور قرار دارد.

مدیر کل امور روستایی و شوراهای استانداری تهران افزود: این استان در تولیدات گل و گیاهان زینتی و سبزی و صیفی جات گلخانه‌ای قارچ خوراکی و گیلاس رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده و در تولید شیرخام دارای رتبه دوم کشور و همچنین از نظر عملکرد در واحد سطح باغداری رتبه اول و عملکرد در واحد سطح زراعی رتبه سوم کشور می‌باشد.

وی با اشاره به وجود پتانسیل‌های فوق در بخش کشاورزی و همچنین وجود جاذبه‌های گردشگری متعدد در مناطق مختلف استان و ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل از قبیل اماکن تاریخی مذهبی تفریحی طبیعت گردی پیست‌های اسکی و…، تهیه طرح جامع گردشگری استان خصوصاً در حوزه‌های روستایی را ضروری و الزامی دانست و بیان کرد: این موضوع با توجه به نگاه ویژه استاندار محترم، در دستور کار و پیگیری متولیان امر قرار دارد.

موسوی گفت: دهیاری‌های استان می‌بایست با احصاء ظرفیت و توانمندی در جهت توسعه روستا برنامه ریزی لازم را ارائه و در راستای سیاست‌های دولت و استانداری و ایجاد اشتغال پایدار روستایی، ضمن تثبیت جمعیت ساکن فعلی روستا، زمینه مهاجرت معکوس در روستاهای استان را فراهم کنند.

مدیر کل امور روستایی و شوراهای استانداری تهران افزود: تمامی دهیاران موظف هستند در طرح طرد و ساماندهی اتباع غیر مجاز نهایت همکاری را با دستگاه متولی امر با هماهنگی بخشداری‌ها لحاظ کنند که این امر در توسعه همه جانبه (فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و …) روستا نیز بسیار مؤثر خواهد بود.

وی تاکید کرد: با توجه به اجرای سرشماری عمومی کشاورزی و اهمیت به روز رسانی اطلاعات، همکاری و همراهی با مجریان الزامی است چرا که سرشماری صحیح مبنا و پایه برنامه ریزی در حوزه کشاورزی و روستا برای ۱۰ سال آینده بوده و بسیار تأثیرگذار می‌باشد.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ایران مدیکال منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *