استان: گیلان
حوزه انتخابیه: رشت
شعار انتخاباتی: (نخبگان جوان، آینده سازان ایران)
پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.
وحید جباری یکی از داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی است که در زیر رزومه کوتاهی از ایشان و پاسخهایشان به سوالات مهر در دو بخش کشوری و استانی را میخوانید:
رزومه:
بنده در خانوادهای ۸ نفره و مذهبی در شهر رشت متولد شدم. پدرم کارگر نانوایی و مادرم خانه دار بودند. بنده تنها عضو خانواده هستم که دارای تحصیلات دانشگاهی میباشد و فقر مالی و تنگدستی از مهمترین دلایل ترک تحصیل اعضا خانواده میباشد. برای نمونه، بنده سه سال حدود ۸ کیلومتر از خانه به مدرسه دکتر معین رشت پیاده رفت و آمد نمودم تا توانستم دیپلم دبیرستان را بگیرم و به دلیل نداشتن انگیزه کافی و مشوق، چندین بار تصمیم گرفتم تا ترک تحصیل نمایم.
در سال ۱۳۸۳ توانستم در مقطع کارشناسی در رشته شیمی وارد دانشگاه اراک (سراسری) شوم. علیرغم رایگان بودن هزینه تحصیلی و و قیمت بسیار ارزان غذا دانشگاه، اما به دلیل فقر و تنگدستی و برای تأمین برخی مایحتاج زندگی مجبور بودم و در ایام تعطیلات مانند ایام تعطیلات نوروز و تابستان در نانوایی کار کنم. در سال ۱۳۸۷ در کنکور مجموعه شیمی شرکت نموده و با توجه به علاقه فراوان به فناوری نانو، توانستم در رشته علوم و فناوری نانو در دانشگاه کاشان ادامه تحصیل دهم و در سال ۱۳۹۰ فارغ التحصیل شوم. سپس دوران خدمت سربازی را گذراندم و برای کسب دانش و تخصص روز دنیا به ویژه در حوزه فناوریهای نوظهور، تصمیم گرفتم تحصیلات خود را در کشور آمریکا ادامه دهم.
تحصیلات خود را در دانشگاه تگزاس ادامه داده و توانستم مدرک کارشناسی ارشد شیمی را این دانشگاه اخذ نمایم. به دلیل علاقه شخصی و اهمیت فوق العاده حوزه انرژی و باتریهای لیتیومی در دنیا، تحصیلات خود در این حوزه را در دانشگاه ایلینوی شیکاگو ادامه داده و به فضل الهی در سال ۱۴۰۲ توانستم مدرک دکتر مکانیک را از این دانشگاه اخذ نمایم.
سوالات کشوری:
* مهمترین آسیب کارکردی مجلس شورای اسلامی از نگاه شما چیست؟
عدم شفافیت و نزاع بی ثمر در راستای منافع دشمنان
*مجلس برای تقویت نقش نظارتی و تقنینی خود باید دست به چه اقداماتی بزند؟
همکاری بیشتر بین احزاب و نمایندگان مستقل و تشکیل ید واحده
*نمایندگان چرا نباید اسیر تجملگرایی شوند و برای پرهیز از این آسیب، چه اقداماتی ضرورت دارد؟
زیرا از مسیر درست منحرف میشوند و برای پرهیز میبایست شفافیت صورت گیرد.
*همکاری و همراهی میان مجلس و سایر قوا و دستگاهها چه تأثیری میتواند بر پیشرفت کشور داشته باشد؟ به نظر شما مهمترین تجلیگاه این همراهی و همکاری چیست؟
رشد و تعالی همه جانبه و توسعه پایدار تنها با همکاری کل قوا امکانپذیر میباشد.
* مسؤولیت پذیری در قبال مردم موضوعی است که نمایندگان باید همواره به آن توجه داشته باشند. اگر نمایندگان از این مهم غافل شوند، چه پیامدهای منفی ایجاد خواهد شد؟
از دست دادن اعتماد عمومی به عنوان بزرگترین سرمایه یک نماینده مردمی
*مردمی بودن یکی از خصیصههای مهم هر نماینده باید باشد. یک نماینده چگونه میتواند این خصیصه را تحقق بخشد بدون آنکه در ورطه عوامزدگی و طرح شعارهای غیر واقعبینانه اسیر شود؟
ایجاد و حفظ ارتباط قوی و نزدیک با بدنه مردم و نه ضرورتاً با خواص
* طبق قانون اساسی یک نماینده در قبال همه مردم ایران مسؤولیت دارد. برای تحقق این اصل مهم و جلوگیری از بخشی زدگی، باید چه مواردی مد نظر قرار گیرد؟
شفافیت عملکردی و برخورد قانونی با خاطیان
سوالات استانی:
*برای برند سازی از محصولات استراتژیک گیلان از جمله برنج و زیتون چه برنامهای دارید؟
خرید تضمینی با قیمت مناسب برنج و زیتون از کشاورزان عزیز گیلانی توسط دولت محترم
*با توجه به استقرار دبیرخانه اتحادیه «اوراسیا» در گیلان، برای توسعه صادرات استان چه قدمهای باید برداشته شود؟ به نظر شما برای توسعه صادرات دریا محور چه تدابیری باید اندیشیده شود؟
گسترش مراکز آزاد تجاری، اطلاع رسانی و آگاهی بخشی برای جذب مشارکت آحاد مردم، ارائه تسهیلات مناسب به سرمایه گذاران، تسهیل صادرات و واردات
* برای حفظ اکوسیستم طبیعی گیلان از جمله تالاب انزلی و دچار نشدن این تالاب به سرنوشت دریاچه ارومیه چه باید کرد؟
استفاده از تجارب قبلی و نظر متخصصان و صاحب نظران مجرب در حوزه محیط زیست
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید