0

محمدرضا غلامی

محمدرضا غلامی
بازدید 68

استان: سیستان و بلوچستان
حوزه انتخابیه: زاهدان
شعار انتخاباتی: نخست اندیشه و عمل، سپس شعار زیبا

پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.
محمدرضا غلامی یکی از داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی است که در زیر رزومه کوتاهی از ایشان و پاسخ‌هایشان به سوالات مهر در دو بخش کشوری و استانی را می‌خوانید:

رزومه:

متولد ۱۳۶۵، زاهدان جوان، خلاق، مشارکت در کارگروهی، پرانرژی

سوالات کشوری:

* مهم‌ترین آسیب کارکردی مجلس شورای اسلامی از نگاه شما چیست؟
تعدد قوانین تصویبی و عدم نظارت بر قوانین تصویب شده قبلی ایجاد استثنا در قانون به صورت گسترده
*مجلس برای تقویت نقش نظارتی و تقنینی خود باید دست به چه اقداماتی بزند؟
اصلاح قوانین موجود براساس نیاز روز جامعه شفافیت در آرای نمایندگان مستقل بودن و عدم وابستگی به جربان های مختلف قدرت
*نمایندگان چرا نباید اسیر تجمل‌گرایی شوند و برای پرهیز از این آسیب، چه اقداماتی ضرورت دارد؟
شرایط و قدرتی که به واسطه پذیرفتن و انتخاب شدن به عنوان نماینده مردم، بوجود می‌آید عملاً هر باعث ایجاد تجمل در بین نمایندگان و به صورت گسترده‌تر در جایگاه‌ها و مقامات می‌شود. اما اگر فراموش نکنیم از چه واسطه و انتخاب چه کسانی به این جایگاه رسیده، تجمل گرایی باعث شکاف و دوری از مردم نخواهد شد.
*همکاری و همراهی میان مجلس و سایر قوا و دستگاه‌ها چه تأثیری می‌تواند بر پیشرفت کشور داشته باشد؟ به نظر شما مهمترین تجلی‌گاه این همراهی و همکاری چیست؟
کارگروهی، اجتناب از حاشیه سازی، ارائه راهکار پس از انتقاد
*مسؤولیت پذیری در قبال مردم موضوعی است که نمایندگان باید همواره به آن توجه داشته باشند. اگر نمایندگان از این مهم غافل شوند، چه پیامدهای منفی ایجاد خواهد شد؟
نتیجه آن شرایط کنونی جامعه می‌باشد، تصویب قوانینی که همخوانی با زندگی مردم جامعه ندارد و …
*مردمی بودن یکی از خصیصه‌های مهم هر نماینده باید باشد. یک نماینده چگونه می‌تواند این خصیصه را تحقق بخشد بدون آنکه در ورطه عوام‌زدگی و طرح شعارهای غیر واقع‌بینانه اسیر شود؟
استفاده از جایگاه و تمامی تلاش برای تصویب و نظارت بر قوانین تا باعث آسایش و راحتی مردم باشد. همچنین شفاف حرف زدن با مردم برای تصویب و یا عدم تصویب به هر طرح و لایحه چه آرایی ثبت می‌کنند (شفافیت آرا) بدون هیچ استثنا
* طبق قانون اساسی یک نماینده در قبال همه مردم ایران مسؤولیت دارد. برای تحقق این اصل مهم و جلوگیری از بخشی زدگی، باید چه مواردی مد نظر قرار گیرد؟
دقت و مشورت در هنگام تصویب تمامی قوانین – مشورت با سایر نمایندگان، اساتید دانشگاه، آحاد جامعه به صورت مستقیم و شیوه‌های ارتباط گیری

سوالات استانی:

*برنامه شما برای کاهش فاصله شاخص‌های توسعه استان با سطح ملی چیست؟
اولین گام همراهی و همگام شدن تمامی نمایندگان استان، در گام‌های بعدی همکاری با مدیران کشوری و استانی در جهت رفع مشکلات و موانع احتمالی
*تدبیر شما برای توسعه بازارچه‌های مرزی در استان سیستان و بلوچستان چیست؟
بازارچه‌های مرزی بدون تصویب قوانین مناسب مختلف از جمله مالیاتی، … و همچنین آماده سازی بسترهای ارتباطی از جمله جاده و…، امکان پذیر نخواهد بود. در صورت انتخاب شدن اینجانب با کارشناسان و متخصصین مربوطه و فعالین اقتصادی در این حوزه مشورت صورت می‌پذیرد
*سیستان و بلوچستان یکی از خشک‌ترین استان‌های کشور است. علاوه بر این، بیش از ۳۰۰ روستای استان فاقد شبکه آبرسانی هستند. برای حل این معضل چه برنامه‌ای دارید؟
رایزنی برای تأمین حق آبه سیستان طرح فاضلاب شهری و روستایی ایجاد فضای سبز مقاوم و براساس اقلیم استان برای جلوگیری از تبخیر زیاد آب‌های جاری و … مشورت و بهره گیری از دانش افراد متخصص در این حوزه و در صورت نیاز تلاش برای تصویب قوانین مربوطه

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ایران مدیکال منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *