0

توجه ویژه به ارتقای سلامت اجتماعی افراد در برنامه‌ هفتم توسعه

توجه ویژه به ارتقای سلامت اجتماعی افراد در برنامه‌ هفتم توسعه
بازدید 3

به گزارش خبرنگار مهر، محمد علی اله‌دادی عصر دوشنبه در نشست با اصحاب رسانه با اشاره به دلایل خشونت علیه زنان اظهار کرد: گاهی فردی که فاقد توان دفاع از خود است، مورد خشونت قرار می‌گیرد که از دلایل این خشونت، علل زیستی است، در مواردی نیز، وضعیت افراد در خانواده‌ها مانند نداشتن درآمد و اعتیاد ممکن است اعمال خشونت را به همراه داشته باشد که علل اجتماعی نام می‌گیرند و در کنار آن نیز برخی از خشونت‌ها با علل فرهنگی بروز می‌کند که زنان به واسطه آن مورد خشونت قرار می‌گیرند.

وی افزود: زنانی که مورد خشونت قرار می‌گیرد باید فضا و امکانی را برای حمایت در اختیار داشته باشند، که در این راستا سازمان بهزیستی کشور و به تبع آن بهزیستی استان مرکزی مامنی را ایجاد کرده است.

معاون سلامت اجتماعی بهزیستی استان مرکزی گفت: از سال ۱۳۹۵، مرکزی به عنوان خانه امن در اراک راه اندازی شد که تنها زنان در معرض خشونت خانوادگی را مورد پوشش خود قرار می‌دهند و به تازگی به حامی سرا تغییر نام داده است.

وی با بیان اینکه تنها یک مرکز در استان فعال است و زنان نیازمند حمایت در سایر شهرستان‌ها از طریق اورژانس اجتماعی در صورت نیاز به این مرکز در اراک ارجاع می‌شوند، ادامه داد: ظرفیت این مرکز، پنج نفر است و بیش از این تعداد مراجعه کننده نداریم.

معاون سلامت اجتماعی بهزیستی استان مرکزی بیان کرد: سال گذشته ۱۴ نفر و در سال جاری تاکنون ۷ نفر در این مرکز پذیرش شده‌اند که گروه سنی مراجعه کنندگان اغلب بالای ۳۰ سال بوده و بیشترین نوع خشونت ثبت شده از مراجعه کنندگان این مرکز، خشونت روانی بوده است.

اله دادی افزود: طبق مراجعات به دادگستری خشونت‌های کلامی و سپس خشونت‌های روانی در جایگاه اول و دوم خشونت‌ها در استان قرار دارد که در بررسی بهزیستی و مراجعه کنندگان به مرکز حامی سرا، خشونت‌های روانی در جایگاه اول خشونت‌ها جای گرفته است.

معاون سلامت اجتماعی بهزیستی استان مرکزی شماره تماس ۱۲۳ و اورژانس اجتماعی، خط ۱۴۸۰ از ۷ صبح تا ۲۱، خط ۰۹۶۲۸، مشاوره حقوقی با شماره تماس ۱۲۹ و وجود مرکز حامی سرا در اراک را امکانی برای اعلام خشونت‌ها بیان کرد و افزود: در کشور قانون حمایت از زنان وجود دارد اما تا کنون بررسی نشده است که قانون به صورت کامل اجرا می‌شود یا خیر و نظارتی بر روند اجرای آن نیز صورت نمی‌گیرد.

اله دادی گفت: معاونت سلامت اجتماعی در سازمان بهزیستی از سال گذشته فعال شده است، چراکه در برنامه هفتم توسعه کشور، سازمان، متولی سلامت اجتماعی شده است و اهداف و برنامه‌ها به منظور ارتقای سلامت اجتماعی تعریف می‌شود.

معاون سلامت اجتماعی بهزیستی استان مرکزی گفت: حمایت روانی، اجتماعی، آموزشی و اقتصادی از سوی بهزیستی انجام می‌شود و مشاوره‌های روانی و حقوقی رایگان، حرفه‌آموزی، اشتغال، ایجاد استقلال و حمایت از مادران دارای کودکان زیر ۶ سال و یا فرزندان دوقلو در راستای قانون حمایت از بانوان انجام می‌شود.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ایران مدیکال منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *