0

سهمیه کالاهای اساسی با توجه به محرومیت استان‌ها تخصیص یابد

سهمیه کالاهای اساسی با توجه به محرومیت استان‌ها تخصیص یابد
بازدید 16

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، مهدی جعفری با بیان این موضوع در جلسه ویدئوکنفرانس تنظیم بازار که با حضور مدیران کشوری و اعضای کمیسیون تنظیم بازار منطقه ۵ کشور برگزار شد، خاطر نشان کرد: تخصیص سهمیه کالاهای اساسی با توجه به محرومیت و پراکندگی استان‌ها و نه بر اساس ضریب جمعیتی باشد.

وی تصریح کرد: با توجه به محدودیت تعداد بازرسان ادارات تخصصی باید علاوه برافزایش مشارکت اصناف در بازرسی از واحدهای صنفی، از کمک مردم برای نظارت بر بازار استفاده کنیم.

به گفته وی؛ دستگاه‌های متولی باید ضمن انجام بازدیدهای لازم و نظارت بر واحدهای صنفی، با طراحی سامانه‌های بازرسی، نظارت مردم بر بازار را تسهیل کنند.

معاون استاندار تأکید کرد: خراسان جنوبی در سه قلم کالای اساسی مهم گوشت مرغ، تخم مرغ و شیر، تولید کننده عمده در شرق کشور و صادر کننده به استان‌های همجوار است و مشکلی در زمینه این کالاها در استان وجود ندارد.

جعفری یادآور شد: از ابتدای فروردین تا اول آذرماه امسال، ۳ هزار و ۲۰۵ تن شکر، یک هزار و ۱۸۲ تن برنج، ۳۰۲ تن گوشت قرمز منجمد و ۸۰۱ تن گوشت مرغ منجمد در بازار توزیع شده است.

به گفته وی؛ در بحث نهاده‌های دامی هم طی این مدت ۱۲۶ هزار تن ذرت، ۶۰ هزار تن سویا، ۳۵ هزار تن جو و ۱۳ هزار تن سبوس در استان توزیع شده است.

وی با تأکید بر اینکه برای ۴ ماه باقیمانده تا پایان سال، در خصوص اقلام اساسی تنظیم بازار پیش بینی‌های لازم صورت گرفته، متذکر شد: دستگاه‌های متولی ضمن رصد دقیق شرایط از هرگونه التهابی در بازار جلوگیری کنند.

معاون استاندار تأکید کرد: با توجه به ضرورت انجام اقدامات لازم برای تنظیم بازارِ برخی کالاها و محصولات کشاورزی مورد نیاز مردم مانند سیب زمینی، پیاز، گوجه فرنگی و … می‌بایست بخشنامه‌ای تدوین شده و الزام قانونی این موضوع به دستگاه‌ها و سایر نهادهایی که می‌توانند اماکنی را به صورت رایگان برای برنامه‌ریزی در این حوزه در اختیار تشکل‌های بخش تعاونی قرار دهند، اعلام گردد.

جعفری با تأکید بر اینکه تأمین کالاهای تنظیم بازار نقدینگی بالایی نیاز دارد، خاطرنشان کرد: به دلیل کمبود منابع مالی در شرکت‌ها و اتحادیه‌ها امکان استفاده از ظرفیت این بخش در تأمین کالا به عنوان مباشر نمی‌باشد، لذا لازم است منابعی به صورت کم بهره به شبکه تعاون روستایی تخصیص یابد تا بدون هیچ گونه دغدغه و با توجه به مشکلات بخش خصوصی در این زمینه، نسبت به تأمین و توزیع کالاهای اساسی اقدام نمایند.

وی از مدیران وزارت جهاد کشاورزی خواست؛ با توجه به نیاز مبرم دامداران به جو در اعطای سهمیه مناسب جو به صورت مدت دار به استان مساعدت کنند.

معاون استاندار ادامه داد: با توجه به افزایش قیمت جوجه یک روزه و تأثیر تورمی آن در قیمت گوشت مرغ، می‌بایست نسبت به انتقال معاملات جوجه به سامانه بازارگاه اقدام شود.

جعفری با اشاره به محموله‌های برنج پاکستانی که از مبدأ سیستان و بلوچستان به کشور وارد می‌شود، تصریح کرد: لازم است ضمن نظارت بر نحوه توزیع این برنج‌ها (که با ارز نیمه دولتی وارد شده‌اند) در کشور، نسبت به اختصاص سهمیه مناسب برای خراسان جنوبی نیز اقدام لازم صورت گیرد.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ایران مدیکال منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *