استان: آذربایجان شرقی
حوزه انتخابیه: تبریز، اذرشهر و اسکو
شعار انتخاباتی: آگاهانه تصمیم بگیر، شایسته انتخاب کن شایسته سالاری، تنها راه عبور از مشکلات کنونی است
پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.
سیدمحمدعلی خواجه الدینی یکی از داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی است که در زیر رزومه کوتاهی از ایشان و پاسخهایشان به سوالات مهر در دو بخش کشوری و استانی را میخوانید:
رزومه:
اینجانب متولد شهر تبریز بوده که فارغ التحصیل در سال ۱۳۷۷ در رشته علوم کشاورزی در مقطع کارشناسی از دانشگاه تبریز بوده و سپس فارغ التحصیل در سال ۱۳۸۱ در مقطع کارشناسی ارشد در رشته علوم کشاورزی در دانشگاه در تهران بوده و اکنون نیز پژوهشگر
سوالات کشوری:
* مهمترین آسیب کارکردی مجلس شورای اسلامی از نگاه شما چیست؟
فساد مالی و سیاسی
*مجلس برای تقویت نقش نظارتی و تقنینی خود باید دست به چه اقداماتی بزند؟
مجلس باسیاست گذاریهای جدید اعتماد ملی و حضور مردم در انتخابات و قدرت دمکراسی را تقویت نماید
*نمایندگان چرا نباید اسیر تجملگرایی شوند و برای پرهیز از این آسیب، چه اقداماتی ضرورت دارد؟ باید سازمانهای نظارتی کارایی بیشتری داشته باشند
*همکاری و همراهی میان مجلس و سایر قوا و دستگاهها چه تأثیری میتواند بر پیشرفت کشور داشته باشد؟ به نظر شما مهمترین تجلیگاه این همراهی و همکاری چیست؟
کاهش مشکلات ریشه کشور
*مسؤولیت پذیری در قبال مردم موضوعی است که نمایندگان باید همواره به آن توجه داشته باشند. اگر نمایندگان از این مهم غافل شوند، چه پیامدهای منفی ایجاد خواهد شد؟ کاهش اعتماد ملی
*مردمی بودن یکی از خصیصههای مهم هر نماینده باید باشد. یک نماینده چگونه میتواند این خصیصه را تحقق بخشد بدون آنکه در ورطه عوامزدگی و طرح شعارهای غیر واقعبینانه اسیر شود؟
با حضور حداکثری در دفاتر خود در شهر مربوطه برای حل مشکلات حوزه انتخابیه خود
* طبق قانون اساسی یک نماینده در قبال همه مردم ایران مسؤولیت دارد. برای تحقق این اصل مهم و جلوگیری از بخشی زدگی، باید چه مواردی مد نظر قرار گیرد؟
با حضور حداکثری در صحن علنی مجلس و بررسی دقیق مصوبههای مجلس
سوالات استانی:
* برنامه شما برای حل معضل حاشیه نشینی در شهرهایی نظیر تبریز چیست؟ با توجه به اینکه چیزی حدود ۱۰۰ هزار مسکن غیر مجاز در این کلان شهر ساخته شده است
۱- توسعه سیاست در راستای پروژههایی مثل مسکن مهر ۲- انتقال کارخانهها از شهر تبریز به شهرهای کوچک و بخشها
* برنامه شما برای حل تنش آبی در حوزه کشاورزی استان چیست؟
۱- عدم کاشت محصولات آب بر ۲- توقف مجوز احداث چاه ۳- استفاده از آبیاری مدرن به جای آبیاری سنتی
*استان آذربایجان شرقی با وجود صدها کارگاه تولید قطعات خودرو، حتی یک واحد تولیدی خودرو هم ندارد. علت به وجود آمدن این پدیده از نگاه شما چیست و برای حل آنچه برنامهای دارید؟
اگر هم نیازی باشد باید این کارخانهها در شهرهای کوچک احداث شود تا از مهاجرت و حاشیه نشینی جلوگیری شود
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید