0

حمیدرضا شریعتی

حمیدرضا شریعتی
بازدید 91

استان: لرستان
حوزه انتخابیه: الیگودرز

پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.
حمیدرضا شریعتی یکی از داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی است که در زیر رزومه کوتاهی از ایشان و پاسخ‌هایشان به سوالات مهر در دو بخش کشوری و استانی را می‌خوانید:
رزومه: ۳۰ سال فعالیت اجرایی در کمیته امداد امام خمینی (ره) – کاندیدای مورد حمایت ائتلاف ایثارگران کشور در شهرستان الیگودرز
سوالات کشوری:
* مهم‌ترین آسیب کارکردی مجلس شورای اسلامی از نگاه شما چیست؟
عدم تصویب و زمان بر شدن بررسی و نهایی شدن طرح شفافیت یکی از آسیب‌ها بود. همچنین عدم حضور و غیب برخی نمایندگان در زمان تصویب و بررسی برخی طرح‌ها و لوایح از دیگر آسیب‌های موجود بوده است به طوری که این امر به روند بررسی‌ها لطمه زد و منجر به تصویب طرح‌هایی شد که بعضاً مورد تأیید نبود.
عدم توجه کافی به ابعاد مختلف برخی طرح‌ها از یک سو و تمرکز روی طرح‌هایی که در شرایط کنونی ضرورتی نداشت از دیگر مشکلات در حوزه کارکردی مجلس بوده است.
سوالات استانی:
* قرار گیری لرستان در جمع استان‌های اول تا سوم بیکاری کشور، لزوم کاهش نرخ بیکاری ایجاب می‌کند، لرستان برای کاهش نرخ بیکاری، دارای چه بسترها و زمینه‌هایی است؟
طبق مطالعاتی که تیم کارشناسی بنده در الیگودرز انجام داده است بهترین بستر برای توسعه کسب و کار و اشتغال بحث کشاورزی است. بر اساساً سند آمایش سرزمینی ما در تیم تحقیقاتی خود سه پارامتر مهم را برای توسعه اشتغال در حوزه انتخابیه الیگودرز مد نظر قرار خواهیم داد.
نخستین موضوعی که روی آن تمرکز داریم بحث کشاورزی، استفاده از روش‌های کم آب بر و همچنین بهینه سازی مصرف آب از بستر توسعه گلخانه‌ها است. توسعه کشت‌های آبی با استفاده از روش‌های نوین آبیاری، علاوه بر کشت دیمی که در منطقه انجام می‌شود از دیگر اولویت‌ها است.
در حوزه کشت گلخانه‌ای بزرگترین معضل ما بحث عدم آموزش و عدم راه اندازی گلخانه‌ها است. بسیاری از افراد سرمایه، زمین و آب مورد نیاز برای ایجاد گلخانه را دارند اما هیچ آموزش و دوره‌ای برای آنها برگزار نشده است.
توسعه بخش گلخانه‌ای در شهرستان الیگودرز مورد توجه قرار نگرفته است. هدف ما در بخش کشاورزی تقویت آموزش کشت‌های گلخانه‌ای است با کمک وزارت جهاد کشاورزی و سازمان فنی و حرفه‌ای به ویژه در روستاها است. همچنین برای احداث و توسعه گلخانه‌ها بحث جذب اعتبار و تسهیلات لازم را دنبال خواهیم کرد.
دومین حوزه برای ایجاد اشتغال در استان و شهرستان الیگودرز حوزه معدن است. امیدواریم در الیگودرز با استفاده از ظرفیت‌های نماینده مجلس در بحث جذب سرمایه گذار و افزایش سنگ‌بری‌ها، تقویت حوزه فرآوری، ایجاد صنایع بالادستی و جذب سرمایه گذار بتوانیم قدم‌های مؤثری برداریم.
سومین پارامتر در حوزه رفع بیکاری و ایجاد اشتغال در لرستان و الیگودرز بحث گردشگری است. باید تلاش شود با سازمان‌های مربوطه مذاکراتی انجام داد و ضمن استفاده از ظرفیت‌ها و نعمت‌های خدادادی در راستای تقویت بومگردی ها و زیرساخت‌های گردشگری حرکت کنیم.
* برای توسعه زیرساخت‌های آب، راه، برق، گاز، مدرسه و… در برخی روستاهای لرستان به ویژه شهرستان دلفان و الیگودرز، چه تدابیر پایداری باید اتخاذ شود؟
در این زمینه تیم کارشناسی ما با استفاده و مشورت از کارشناسان و مدیران شهرستانی تحقیقات مفصلی انجام داده است. بزرگترین معضل الیگودرز در این زمینه قدیمی بودن زیرساخت‌های و هدررفت منابع آب است. ۳۰۰ روستا در الیگودرز از نعمت آب برخوردارند ولی چون سیستم آب کشی قدیمی است منجر به ترکیدگی لوله‌ها و هدررفت آب می‌شود. در این زمینه با اقدام تیم کارشناسی راهکارهای مختلفی اندیشیده شده است. رفع این چالش اعتبارات سنگینی می‌خواهد و حل این معضل ساده نبوده و در کوتاه مدت شدنی نیست. در این زمینه برنامه بلندمدت داریم که با استفاده از اعتبارات دولتی است مشکلات را رفع کنیم. در بحث آب در الیگودرز یک معضلی به نام انتقال آب از سرشاخه‌های دز به قم (طرح قمرود) داریم. با اجرای این طرح منفعتی عاید الیگودرز نشده است. بیشترین تلاش ما استفاده از ظرفیت‌های نماینده مجلس برای احقاق حقوق مردم الیگودرز است. به دنبال این هستیم که به ازای هزینه و آبی که از استان منتقل می‌شود برای بهبود این زیرساخت‌های همین حوزه در استان اعتبار جذب کنیم.
در بحث جاده و راه‌های الیگودرز هم با مشکلات مشابهی مواجه هستیم. شهرستان الیگودرز با روستاهای فراوان در حوزه زیرساخت‌های جاده‌ای با چالش جدی مواجه است. یکی از مطالبات نماینده در سطح کلان کشوری حل این مشکلات است. از تمامی راه‌های روستایی بازدید و مسائل بررسی شده است. جذب اعتبارات بیشتر در بحث راه و مسکن و شهرسازی در دستور کار است.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ایران مدیکال منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *