استان: تهران
حوزه انتخابیه: تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس
شعار: کوشش برای تحقق خلاص، صداقت، عدالت
پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.
علی احمدیان کیسمی یکی از داوطلبین نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس است، که در زیر رزومه کوتاهی از وی و پاسخهایش به سوالات مهر در دو بخش کشوری و استانی را میخوانید:
رزومه:
– فارغ التحصیل دکتری تخصصی مدیریت فناوری اطلاعات با کسب معدل الف
– پژوهش در سطح ملی تحت رساله دکتری تخصصی با موضوع «ارائه مدل بلوغ امنیت سایبری برای زیرساختهای حیاتی کشور» با نمره ۱۹.۷۵ مورد تحقیق قرار دادهام.
– کسب جایزه نفر دوم رساله برتر دکتری سال
سوالات کشوری:
* مهمترین آسیب کارکردی مجلس شورای اسلامی از نگاه شما چیست؟
تمرکز، هم و غم و صرف هزینه و وقت (چهار سال نمایندگی) نمایندگان خانه ملت باید بر روی شناخت و بررسی همه جانبه مشکلات و معضلات میهن مان در تمامی حوزههای مختلف باشد.
*مجلس برای تقویت نقش نظارتی و تقنینی خود باید دست به چه اقداماتی بزند؟
عمل به قوانین و آئین نامههای مصوب و قانون اساسی
*نمایندگان چرا نباید اسیر تجملگرایی شوند و برای پرهیز از این آسیب، چه اقداماتی ضرورت دارد؟
تجمل گرایی و مظاهر آن به ویژه در میان خواص و خانواه های آنان بزرگترین و خطرناکترین آفت پیش روی رشد و تکامل و تعالی تمدن عظیم اسلامی است.
*همکاری و همراهی میان مجلس و سایر قوا و دستگاهها چه تأثیری میتواند بر پیشرفت کشور داشته باشد؟ به نظر شما مهمترین تجلیگاه این همراهی و همکاری چیست؟
بی شک در تمامی اموری که به کشور و مردم و از همه مهمتر آینده ایران مربوط میشود همکاری، همراهی و هم افزایی میان مجلس و سایر قوا با تکیه به پشتوانه عظیم مردم راهشگای معضلات و بحرانها خواهد بود.
*مسؤولیت پذیری در قبال مردم موضوعی است که نمایندگان باید همواره به آن توجه داشته باشند. اگر نمایندگان از این مهم غافل شوند، چه پیامدهای منفی ایجاد خواهد شد؟
متأسفانه مهمترین پیامد منفی ناگوار و بحران سازِ فرار از مسؤولیت پذیری در قبال مردم و آینده کشور، نهادینه و ترسیخ بی اعتمادی و بی تفاوتی است که به مثابه سمی کشنده در تمامی کالبد جامعه سرایت میکند.
*مردمی بودن یکی از خصیصههای مهم هر نماینده باید باشد. یک نماینده چگونه میتواند این خصیصه را تحقق بخشد بدون آنکه در ورطه عوامزدگی و طرح شعارهای غیر واقعبینانه اسیر شود؟
یک نماینده باید خود را همه جوره وامدار و مدیون مردم بداند و باید این امر خطیر و مهم را خصوصاً در میان خانواده خود گوشزد کند تا مبادا عدول و انحرافی در قبال قولها و عده هایش در قبال مردم رخ دهد. نمایندگی و در یک جمله کوتاه، “مسؤولیت امانت است”.
* طبق قانون اساسی یک نماینده در قبال همه مردم ایران مسؤولیت دارد. برای تحقق این اصل مهم و جلوگیری از بخشی زدگی، باید چه مواردی مد نظر قرار گیرد؟
پاسخ به این پرسش به میزان مسؤولیت پذیری شخص نماینده در قبال کل جامعه و فراموش نکردن شعارها و و قولهایش بر میگردد. برهه کنونی زمانِ آزمون و خطا برای مردم و آینده کشورمان نیست. چهار سال نمایندگی مجلس، بازه زمانی خوب و مناسبی برای کار و تلاش کردن و یافتن راه حلهایی عملی برای برون رفت از معضلات و مشکلات و رویارویی با چالشهای مختلف سرزمینمان ایران است.
سوالات استانی:
*استان تهران با کمبود سرانههای آموزشی، ورزشی، فضای سبز و… در اکثر مناطق خود به ویژه پردیس مواجه است، برای حل این معضل چه تدابیر عاجلی باید اندیشید؟
تدابیر عاجل حقیقتاً و به نظر اینجانب تعبیر دقیق و چاره سازی نیست. نمایندگان تهران، باید بر اساس مصوبات گذشته در این خصوص و با بهره گیری از دیدگاهها و نظرات صاحبنظران و کارشناسان مختلف در حوزههای مذکور و همچنین هم افزایی با نهادها و سازمانهای دخیل و دست اندرکار در این زمینه به ویژه دانشگاهها و مراکز علمی- پژوهشی، اقدام به یافتن راه حلهایی چاره ساز و سپس اجرای آنها کنند.
*آلودگی هوا و فرسودگی حمل و نقل عمومی یکی از رایجترین معضلات استان تهران است، برای حل این دو مساله چه برنامهای دارید؟
یکی از راههای برون رفت از این معضل و به عبارت بهتر، بیماری مزمنِ کلانشهر تهران، توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی به معنای واقعی کلمه است که این امر (به عنوان پیشنهاد) در گرو تخصیص یارانههای هدفمند به بخش ناوگان عمومی و یا خود مردم و یا ارائه خدمات ناوگان عمومی با نرخهایی مناسب و پایین به شهروندان تهرانی است. در این خصوص و به منظور تشویق و ترغیب مردم به استفاده حداکثری از ناوگان حمل و نقل عمومی باید از تجربیات عملی کشورهای موفق و پیشرو در این زمینه و متخصصان و کارشناسان حوزه حمل و نقل داخل کشورمان بهره گرفت. هدر رفت حاملهای انرژی خصوصاً بنزین، آلودگی مزمن هوای کلانشهر تهران، ناخویشتنداری شهروندان در گرههای ترافیکی روزانه و استهلاک خودروهای مردم طبیعتاً عصبانی شدن و بروز منازعات و بگو مگو ها و موارد مشابه با برپایی جلسه و شعار دادن و … به زودی حل و فصل نمیشود. باید با صرف وقت و دقت و کارشناسی و حساب شده کار کنیم.
*حاشیه نشینی و مهاجرت پذیری بالای تهران یکی از مسائلی است، که این استان و به خصوص شهر تهران را همواره با خود درگیر کرده است، این دو معضل چگونه مدیریت میشوند؟
حاشیه نشینی و مهاجرت پذیری فزاینده در کلانشهری مثل تهران نیازمند اصلاح قوانین و ساختارهای موجود در دهههای گذشته است و حقیقتاً باید یک طرح بنیادی کارشناسی و حساب و کتاب شده در این خصوص پیاده سازی شود. چون حل این دو معضلِ تهران، منوط به حل بسیاری از معضلات و مشکلات در سایر شهرها و استانهای کشور است و طبیعتاً فرایندی زمان بر و مستلزم صبر و حوصله و اجرای طرح و جهشی ملی است.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید