به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد جمالیان ظهر پنجشنبه در نشست کارگروه آلودگی هوای استان مرکزی اظهار کرد: بهره گیری از ظرفیت دانشگاهیان و فرهیختگان در راستای کاهش آلودگی هوای اراک ضروری است و انتظار میرود دانشگاه اراک، علوم پزشکی و استانداری، اعتباراتی را برای انجام مطالعات تکمیلی اختصاص دهند.
وی افزود: امسال مسئله آلودگی هوای اراک ۲ بار در کارگروه ملی مطرح شده اما مردم انتظار دارند نتایج این نشستها ملموس و مشهود باشد.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی با اشاره به وضعیت نامناسب گاز نیز گفت: اکنون تنها راه به عنوان مسکن، واردات گاز است و امید است با پیگیریهای مجدانه، واردات گاز انجام شود.
جمالیان تاکید کرد: اکنون در نیروگاه حرارتی شازند، مازوت پرسولفور مصرف میشود و تاکنون از پنج میلیون لیتر مازوت کم سولفور استفاده شده و این میزان به اتمام رسیده است و قول استفاده از این نوع مازوت محقق نشده است.
وی با اشاره به اینکه تشکیل نشستهای کارگروه کاهش آلودگی هوا نیازمند ارائه پیشنهاد، راهکار و برنامه ریزی مدون است، افزود: اکنون میزان آلودگی کورههای آجرپزی نیز از نیروگاه فراتر رفته همچنین در نزدیکی اراک برداشت شن و ماسه انجام میشود اما در این راستا هیچ اقدام مثبتی صورت نگرفته است.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی، توسعه فضای سبز و ایجاد دالان سبز برای کاهش آلودگی هوا را نیازمند تخصیص زمین مناسب دانست و گفت: در راستای بهره گیری از ظرفیت پسابها هیچ اقدامی صورت نگرفته و میزان سهمیه پساب شهرداری ۲۵۰ لیتر بوده اما تاکنون یک لیتر هم مورد استفاده قرار نگرفته است.
دانشگاه علوم پزشکی و محیط زیست برنامه مشخص ارائه کنند
جمالیان گفت: در راستای کاهش آلودگی هوا، علوم پزشکی و محیط زیست باید برنامهای تعیین و اولویتها و راهکارهای برون رفت مشخص شود و باید اذعان کرد مسئولان دستگاههای اجرایی ذیربط تنها بیان مشکل کرده و روز به روز وضعیت بدتر شده است.
وی عنوان کرد: بر اساس نظرسنجیها در فضای مجازی ۹۳ درصد مردم از عملکرد کارگروه کاهش آلودگی هوا رضایت ندارند چرا که عملکردها ضعیف بوده و باید اذعان کرد ناترازی انرژی جدی است و استان نباید از تعطیلی مدارس و ارگانها واهمه داشته باشد و در این راستا باید پیش قدم شود.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید