به گزارش خبرنگار مهر، علی دارابی، صبح امروز چهارشنبه در حاشیه بازدید از اماکن تاریخی بندر تیس، افزود: پرونده بندر باستانی تیس به آیسسکو ارسال شده و در انتظار ثبت در فهرست میراث جهان اسلام است.
وی ادامه داد: در راستای سیاستهای کلی برنامه هفتم با موضوع توسعه دریامحور و ابلاغ مقام معظم رهبری، موضوع جذب گردشگر در محدوده بندر چابهار در اولویتهای وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی است، به همین دلیل ثبت این اثر در فهرست جهانی آیسسکو، اهمیت ویژهای دارد.
متعهد به مرمت آثار تاریخی منطقه آزاد هستیم
حمیرا ریگی، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل منطقه آزاد چابهار نیز گفت: توسعه پایدار و همزیستی میراث فرهنگی با توسعه اقتصادی، از اولویتهای ما در سازمان منطقه آزاد چابهار است و در این راستای ما به دنبال همکاری بیشتر با همه ذینفعان در این زمینه هستیم.
وی ادامه داد: سواحل مَکُران با موقعیت راهبردی مناسب به عنوان قطب گردشگری شناخته میشود که با توجه به شرایط آب و هوایی به چهاربهار معروف شده است.
در ادامه با اشاره به قدمت بالای روستای تاریخی تیس در محدوده منطقه آزاد و وجود آثار فراوان و جاذبههای گردشگری و دیدنی گفت: برای حفظ و مرمت آثار تاریخی، باستانی و فرهنگی این منطقه آزاد متعهد است.
وی ادامه داد: این رویداد گامی مؤثر در راستای توسعه گردشگری و فرهنگی چابهار به شمار میرود و فرصتی است تا مهمانان با جاذبههای طبیعی و فرهنگی چابهار آشنا شوند و ارتباطی نزدیک با مردم این منطقه برقرار و با حضور خود در این همایش، به تقویت هویت ملی و فرهنگی کمک کنند.
ریگی گفت: تمام آثار تاریخی و باستانی، مناطق تفریحی و گردشگری، هتلها و رستورانهای این شهرستان برای استفاده مهمانان در طول سال آماده شده است، به طوری که سالانه بیش از یک میلیون مسافر به چابهار و سواحل مَکُران سفر میکنند.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید