به گزارش اکوایران، حدود 15 هزار و 500 دستگاه تاکسی فرسوده از کل تاکسی های فرسوده کشور طی سال گذشته و همچنین تا پایان آذر سال جاری از رده خارج شدند.
بررسی ها نشان می دهد نزدیک به 385 هزار دستگاه انواع تاکسی فرسوده در کشور تردد می کنند. بنابراین تنها حدود 4 درصد از کل تاکسی های اسقاطی نوسازی شدند.
آن طور که آمارها نشان می دهد حول و حوش 80 هزار تاکسی در شهر تهران حاضر هستند. اما از این تعداد بیش از 50 درصد تاکسی ها یعنی حدود 42 هزار دستگاه فرسوده هستند.
روند نوسازی تاکسی های پایتخت از اسقاط حول و حوش پنج درصد از تاکسی های شهر تهران خبر می دهد. در بازه مورد بررسی در مجموع حدود دو هزار و 200 دستگاه تاکسی فرسوده از رده خارج شدند.
با توجه به امارهای منتشر شده می توان گفت این روند جایگزینی تاکسی های فرسوده با نو چندان چنگی به دل نمی زند و صاحبان این خودروهای فرسوده حسابی ناامید شدند.
یکی از منابع آلودگی هوای کلان شهرها بخصوص تهران را منابع متحرک می دانند. بنابراین افزایش سرعت حرکت در جاده نوسازی حمل و نقل عمومی کشور از جمله تاکسی های فرسوده کمک خوبی به بهبود وضعیت هوا در شهرهای بزرگ می کند.
ایده جایگزینی تاکسی های فرسوده با تاکسی های برقی در دولت سیزدهم آغاز شد اما به دلیل محدودیت های موجود در توسعه زیر ساخت های تاکسی های برقی این روند به کُندی انجام می گیرد. تاکسی های برقی می توانند کمک زیادی به تغییر روند موجود بکنند اما گام اول ایجاد زیر ساخت ها در کنار جلب اعتماد رانندگان است.
تا زمانی که این دو مساله مورد توجه قرار نگیرد نمی توان به جایگزین تاکسی های فرسوده با خودروهای برقی اعتماد کرد.
سن تاکسی های فرسوده کشور بین 10 تا 35 سال است.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید