علوم پزشکی اهواز: ۹۲۰ نفر مشکوک به بیماریهای واگیر شناسایی شد
مجموعه: اخبار پزشکی
تاریخ انتشار : سه شنبه, 14 فروردين 1403 17:32
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز و رئیس مرکز بهداشت گفت: ۹۲۰ نفرمشکوک به بیماریهای واگیر شناسایی و از آنها أخذ نمونههای لازم و آزمایش انجام شد.
به گزارش تسنیم؛پژمان بختیارینیاامروز در جمع خبرنگاران، با اشاره به اقدامات معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز، اظهار داشت: فعالیت کلیه مراکز خدمات جامع سلامت شبانهروزی، آزمایشگاههای بهداشتی شامل تشخیص بیماریهای واگیر و کنترل کیفی آب، پایگاههای مراقبت سندرمیک در کلیه مرزهای زمینی و دریایی و هوایی، واحدهای پیشگیری از هاری و واحدهای نمونهگیری و غربالگری نوزادان بخشی از اقدامات معاونت بهداشت دانشگاه است.
وی ادامه داد و گفت: شناسایی ۹۲۰ نفر مشکوک به بیماریهای واگیر و اخذ نمونههای لازم و آزمایش آنها، کشف ۴ طغیان بیماریهای واگیر و مداخلات به هنگام برای کنترل و جلوگیری از اشاعه آنها، اقدامات درمانی و پیشگیرانه برای ۶۲۱ نفر حیوان گزیده و مراقبت سندرمیک از ۱۲ هزار و ۳۳۶ ورود و خروج از مرزها و شناسایی ۶۳ نفر مشکوک به بیماریهای واگیر از جمله اقدامات معاونت بهداشت دانشگاه بود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهوازافزود: همچنین طرح آنکال ۲۴ ساعته سلامت مادران برای پیگیری موارد اورژانس و بارداریهای پرخطر، انتقال مادران باردار ساکن در مناطق عشایری و صعب العبور و پیگیری روزانه نوزادان پرخطر بخش دیگری از فعالیتهای مرکز بهداشت استان بود.
بختیارینیا به طرح بسیج سلامت نوروزی و ماه رمضان اشاره کرد گفت: این طرح از ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ آغاز شده و تا ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ ادامه دارد.
وی در ادامه افزود: در این طرح تا کنون کنترل کیفی مواد غذایی در سطح عرضه، سنجش با استفاده از دستگاههای پرتابل، أخذ ۷۹۳ نمونه از مواد غذایی مشکوک، خارج کردن قریب به ۲۰ تن مواد غذایی تاریخ گذشته از سطح عرضه، کنترل کیفی آب آشامیدنی با ۲۱ هزار مورد کلرسنجی و اخذ ۲ هزار نمونه برای آزمایش میکروبی از سامانههای تأسیسات آبرسانی و شبکه توزیع شهرها و روستاها از دیگر اقدامات معاونت بهداشت دانشگاه در طرح سلامت نوروزی تاکنون بوده است.
بختیارینیا اظهار داشت: بیش از ۳۱ هزار فقره بازدید از مراکز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی مانند رستورانها، اغذیه فروشیها، عمده فروشیها، میادین میوه و تربار، خواربار فروشیها، فروشگاههای زنجیرهای، سوپرمارکتها و اماکن عمومی مانند هتلها، مهمانپذیرها، محل اسکان مهمانان نوروزی، بوستانها، پایانههای مسافربری، ایستگاههای راه آهن و فرودگاهها، نظارت ویژه بر اماکن مختص ماه رمضان، انجام شد.
وی در پایان سخنانش تصریح کرد: همچنین ۹۰۵ بازدید از کارگاههای قنادی و شیرینیپزی، ۱۸۱ بازدید از واحدهای تولید و فروش زولبیا و بامیه، ۱۴۱۹ بازدید از مساجد و اماکن متبرکه، برخورد قانونی با متخلفان از موازین بهداشتی، صدور ۲ هزار و ۵۶۷ اخطاریه، ۲۹۸ مورد معرفی به مراجع قضایی و نیز ۱۹۹ واحد صنفی هم پلمب شد.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید