به گزارش خبرنگار مهر، رحیم سروری، در نمایشگاه رسانههای ایران، از وجود دستگاههای توالی یابی نسل جدید در انستیتو پاستور به منظور پایش واریانت های جدید خبر داد و گفت: بانک واریانت های کووید ۱۹ در انستیتو پاستور ایران راه اندازی شده و کیتهای ویژه تشخیص اومیکرون، در زمان شیوع این واریانت، تولید و در شبکه آزمایشگاهی کشور توزیع شده است.
وی افزود: انستیتو پاستور دارای آزمایشگاههای همکار مرجع هپاتیت و ایدز و آنفلوانزا بوده و در حوزه تشخیص بیماریهای واگیردار و بیماریهای قارچی فعالیت میکند.
سروری در ادامه با بیان اینکه انستیتو پاستور تاریخ درخشانی دارد، گفت: سازماندهی اولین سامانههای انتقال خون در کشور و همچنین ارائه دارورسانی و خدمات دارویی در عرصههای مهم تاریخ ۱۰۳ ساله این نهاد ثبت شده است.
رئیس انستیتو پاستور ایران اظهار داشت: این مؤسسه علمی پنج قطعه خدمتی و تاریخی دارد که فاز اول مربوط به قبل انقلاب و زمان احداث است.
وی با بیان اینکه انستیتو پاستور ایران، هم اکنون به عنوان دهمین انستیتو از ۳۳ انستیتو پاستورهای دنیاست، گفت: فاز دوم تاریخ انستیتو مربوط به زمان جنگ بود که به مداوای مصدومان شیمیایی و تولید داروهای آنها پرداخت.
سروری، فاز سوم تاریخ انستیتو را پایه گذاری رشد فعلی این مؤسسه در سال ۷۴ با ایجاد اولین ظرفیتهای آموزشی در فرآوردههای بیولوژیک دانست و افزود: اغلب واکسنهای تولید شده توسط انستیتو، حتی واکسنهای اخیر مرهون این دوره است.
وی اضافه کرد: در این دوره، از ظرفیت روسیه و مدرسان خارجی استفاده شد و با اعزام نیروها به کوبا واکسن هپاتیت بی تولید شد.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید