علی شبانی در گفتگو با مهر، با بیان اینکه سرانه متوسط مصرف آب آشامیدنی و بهداشتی برای هر فرد در استان ۱۵۰ تا ۱۸۰ لیتر در شبانه روز گزارش شده است، اظهارداشت: این میزان باید طبق استانداردهای سازمان بهداشت جهانی در شرایط خشکسالی به ۱۰۵ لیتر کاهش یابد.
وی دلیل خشکسالی در فارس را تغییر اقلیم و کاهش نزولات جوی دانست و بیان داشت: در شرایط فعلی باید الگوی کشت مطابق با اقلیم منطقه تغییر یابد و آبیاری فضای سبز به طور کامل از آب شرب جدا شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب فارس حفر ۹۸ حلقه چاه آب شرب با ظرفیت مخازن ذخیره ۵۰۰ مترمکعب آب در استان را به عنوان یک اقدام مهم برای تأمین آب عنوان کرد و افزود: برداشتهای بیرویه منابع آبی فارس را به خطر انداخته است.
شبانی با اشاره به اینکه بحران آب در تمام نقاط فارس جدی است، گفت: برخلاف تصور برخی، شهرهای جنوبی استان نیز به دلیل عدم بارشهای مطلوب و تغذیه نامناسب منابع آب سطحی، از تنشهای آبی در امان نیستند.
وی با بیان اینکه استانداردسازی لوازم خانگی مانند کولر، ماشین ظرفشویی و ماشین لباسشویی میتواند به کاهش مصرف آب کمک کند، از مردم خواست تا با صرفهجویی ۲۰ درصدی در مصرف آب، به عبور از این بحران کمک کنند.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید