دبیر کل مرکز توسعه گردشگری سلامت کشورهای اسلامی و رئیس انجمن گردشگری سلامت استان تهران در مورد رویداد بین المللی بیمارستانها و مراکز درمانی که هفته آینده برگزار میشود گفت: سومین نمایشگاه بین المللی بیمارستان ها و مراکز درمانی یکی از بهترین رویدادهای بین المللی درحوزه خدمات درمان و گردشگری درمان است و در واقع رویدادی مهم تر در دنیا با این ابعاد و برنامه های تخصصی جانبی با این ابعاد نداریم.
به گزارش روابط عمومی سازمان نظام پزشکی کشور، مجید زنگویی، در تشریح نحوه اجرایی شدن این طرح گفت: از دو ماه پیش نشست های تخصصی آنلاین با مشارکت بیش از سی کشور برگزار شد و در زمینه معرفی ظرفیت های کشورها در حوزه سلامت و گردشگری سلامت، کارگاههای آموزشی متنوعی داشتیم و مخاطبین از اقصی نقاط دنیا در این برنامه ها شرکت کردند.
زنگویی با تاکید بر اینکه برنامه های اصلی حضوری از تاریخ 17 تا 19 مرداد خواهد بود ادامه داد: طی این سه روز فعالان حوزه خدمات درمانی، شرکت های گردشگری سلامت از ایران و کشورهای مختلف دنیا، سفرا و نمایندگان کشورهای خارجی این فرصت را دارند که با ظرفیت های درمانی ایران بیشتر آشنا شوند و مذاکراتی داشته باشند.
وی تصریح کرد: رویداد روز اول متشکل از پنل های تخصصی و کارگاههای آموزشی است. روز دوم ساعت 10 تا 12 مراسم رسمی رویداد، پس از آن برنامه تخصصی و ویژه برگزار می شود که یک کارگاه آموزشی دوساعته است.
دبیر کل مرکز توسعه گردشگری سلامت کشورهای اسلامی ادامه داد: در سالن خواجه نصیر برنامه ای داریم به عنوان doctor as brand . از پزشکان محترم دعوت می شود حتما در این برنامه شرکت کنند زیرا در خصوص برندسازی پزشکان در حوزه داخلی و بین المللی صحبت خواهد شد. همچنین اینکه اصلا مفهوم این واژه چیست و باید چه کارهایی انجام شود.
زنگویی اضافه کرد: بعد از این برنامه نشست تخصصی دیگری با عنوانhealth tec talk داریم که به معرفی تکنولوژی های حوزه درمان میپردازد. سپس در نشست تخصصی که با مدیران عامل بیمارستان های خصوصی و اعضای هیئت مدیره آنها و با مشارکت رئیس سازمان نظام پزشکی برگزار میشود در خصوص سازو کارهایی که باید برای بهینه سازی ظرفیت های ایران در پیش گرفته شود صحبت خواهد شد. حضور اعضای هیئت مدیره بیمارستان ها در این برنامه می تواند برای طراحی یک استراتژی هدفمند درجهت معرفی ظرفیت های خدمات درمانی در حوزه بین الملل بسیار کمک رسان باشد.
وی با اشاره به اینکه آنچه در ایران در حوزه گردشگری سلامت پیگیری می شود در حد بسیار پایین است گفت: یعنی نه ساختارهای درمانی ما، نه ساختارهای گردشگری سلامت ما و نه حتی شرکت های گردشگری سلامت هیچکدام به صورت حرفه ای در زمینه معرفی ظرفیت های ایران در کشورهای دیگر اقدام نکردند. این امر ناشی از تجربیات ناموفق گذشته و عدم آگاهی نسبت به ظرفیت های کشورهای مختلف دنیاست و اینکه چگونه می توان از شبکه های بین المللی برای معرفی خدمات خود در کشورهای مختلف استفاده کرد. در این زمینه بخشهای مدیریتی دولتی نیز نتوانستند تدوین سیاستی درستی را برای این موضوع داشته باشند. بخش های خصوصی دولتی و غیره، همه از مجموعه ستاد راهبردها را دریافت می کنند وقتی راهبردها در حوزه ستاد درست تعریف نشده و متناسب با اقتضائات روز دنیا بروزرسانی نشده باشد قاعدتا نمیتوان توفیقی حاصل کرد.
رئیس انجمن گردشگری سلامت استان تهران در پایان گفت: در حوزه کشورهای اسلامی شرایط بهتر است و کشورهایی مثل ترکیه، امارات، عربستان صعودی، مالزی و تونس در حوزه گردشگری سلامت بسیار خوب عمل می کنند اما ایران از لحاظ سطح آگاهیهای لازم برای سرمایه گذاری های مرتبط، کسب دانش های فنی و غیره باید خود را ارتقا دهد تا بتواند از ظرفیت های بینظیری که دارد، نهایت استفاده را داشته باشد.
پایان خبر/
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید