معاون آموزش و پژوهش سازمان نظام پرستاری با اعلام برنامههای جدید این معاونت در دوره جدید اعلام کرد: یکی از مهمترین برنامه ها آمایش سرزمینی از نظر نیاز به نیروی انسانی و تدوین استانداردهای نیروی انسانی پرستار با توجه به همه ابعاد توسعه، توزیع متوازن نیرو و ارائه خدمات با کیفیت و عادلانه مراقبتی برای مردم با رعایت اصول اخلاقی است.
دکتر علی دادگری در گفت و گو با خبرنگار نظام پرستاری افزود: معاونت آموزشی و پژوهشی سازمان نظام پرستاری در جهت تحقق اهداف هشتگانه تعیین شده در قانون سازمان نظام پرستاری فعالیت می کند. اهم این اهداف شامل تلاش در جهت رشد و تعالی حرفه پرستاری، حفظ حقوق پرستاران و مردم، ارتقا سطح دانش و مهارت و آموزش حین خدمت پرستاران، تلاش در جهت اجرای صحیح و دقیق مقررات و اخلاق امور پزشکی در بخش پرستاری و همکاری با سازمانها و موسسات قانونی در کشور و مجامع بینالمللی است.
حرکت به سمت استانداردسازی خدمات پرستاری در ایران
وی که هفته گذشته به سمت معاون آموزش و پژوهش نظام پرستاری منصوب شد گفت: با توجه به وظایف و اختیاراتی که طبق قانون به سازمان نظام پرستاری کشور محول شده است معاونت آموزش و پژوهش این سازمان تلاش خود را به حداکثر همکاری با سازمانهای دولتی و غیردولتی در جهت تدوین استانداردهای آموزشی پذیرش دانشجویان پرستاری، ارتقای کیفی مهارت و دانش فارغ التحصیلان این رشته و گسترش زمینههای پژوهش و تحقیق در رشته پرستاری معطوف می کند.
معاون آموزش و پژوهش سازمان نظام پرستاری ادامه داد: در این مسیر سعی می کنیم ضمن تلاش و همکاری با سایر نهادها و سازمانهای مشارکت کننده به ارتقای کیفی هرچه بیشتر خدمات مراقبتهای پرستاری و بینالمللی سازی آن کمک کنیم.
دکتر دادگری گفت: سازمان نظام پرستاری کشور با توجه به توانمندیهای درونی و ملی پرستاران کشور سعی می کند، استانداردهای ارائه خدمات پرستاری به آحاد جامعه را تدوین و نهادینه کند. علاوه بر آن همکاریهای تنگاتنگی با کشورهای همسایه و مسلمان برنامهریزی می کند تا در تعامل با سازمانهای همتای بینالمللی به گسترش جهانی حرفه پرستاری کمک کند.
ویژگی های آمایش سرزمینی پرستاری در ایران
وی ادامه داد: معاونت آموزش و پژوهش سازمان نظام پرستاری همچنین در این دوره در زمینه مطالعه آمایش سرزمینی برای تعیین نیازهای نیروی انسانی پرستاری با نهادهای دولتی و مردم نهاد همکاری می کند. آمایش سرزمینی نیروی انسانی پرستاری به منزله سامان دادن و نظم بخشیدن نیروی انسانی مورد نیاز و توزیع متوازن متعادل و منطقی نیروی انسانی بر حسب فعالیتها، تجهیزات و امکانات در سطح سرزمین ایران است.
معاون آموزش و پژوهش سازمان نظام پرستاری گفت: ویژگیهای برنامه آمایش نیروی انسانی پرستاری سرزمینی توجه به ظرفیتها و توانمندیهای همه مناطق و استانهای کشور، توجه به همه ابعاد توسعه، عدالت و توزیع متوازن جمعیت، نیازهای حال و آینده و توجه به وضعیت ارائه مراقبت خدمات پرستاری متوازن با رعایت اخلاق پزشکی و بالاترین سطح ایمنی برای جامعه و پرستار است. به نحوی که ارائه خدمات پرستاری عادلانه و متوازن در اقصی نقاط کشور بر حسب نیازهای سرزمینی به آحاد مردم کشور ارائه شود.
تبدیل تهدید مهاجرت پرستاران به فرصت
وی افزود: با برخورداری از برنامه آمایش سرزمینی نیروی انسانی پرستاری قادر خواهیم بود در جهت تربیت نیروی انسانی مناسب و متوازن در کشور عمل کنیم و از تهدید مهاجرت پرستاران بینالمللی با تربیت نیروی انسانی بینالمللی و مطابق با استانداردهای جهانی، فرصت را ایجاد کنیم و پرستارانی را تربیت کنیم که اخلاق و فرهنگ ایرانی و اسلامی را در دنیا گسترش دهند.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید