0

اگر پرستاران از حقوق خود ناراضی باشند به اهداف برنامه هفتم در این بخش نمی رسیم

اگر پرستاران از حقوق خود ناراضی باشند به اهداف برنامه هفتم در این بخش نمی رسیم
بازدید 8

رئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی گفت: پرستاران بیشترین ارتباط با بیماران در بیمارستانها دارند و اگر از حقوق و وضعیت شغلی خود رضایت نداشته باشند با توجه به نیاز بازار جهانی به پرستاران نمی توانیم به اهداف برنامه توسعه هفتم در این بخش برسیم.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی سازمان نظام پرستاری، بابک نگاهداری در نشست تخصصی پرستاری در قانون برنامه هفتم توسعه اظهار کرد: پرستاران بخش مهمی از نظام سلامت هستند بنابراین اگر بتوانیم کارکردهای نظام پرستاری را افزایش دهیم می‌توانیم اثربخشی نظام سلامت و رضایتمندی مردم را افزایش دهیم زیرا پرستاران بیشترین قشری هستند که در ارتباط با مردم هستند و هرچه بیشتر بتوانیم رضایت آنها را تأمین کنیم اثر آن را در ارتقای نظام سلامت خواهیم دید.

وی ادامه داد:‌ منابع انسانی در هر حوزه‌ای در درجه اول اهمیت قرار دارد. در حوزه سلامت نیز به همین ترتیب است. زیرا قشر پرستاری در عرصه سلامت بیشترین مواجهه را با بیماران دارد و بنابراین می‌توانند بیشترین اثرگذاری را در رضایتمندی بیماران داشته باشند.

نگاهداری افزود: پرستاران در بیمارستانها بیشترین ارتباط با بیماران دارند و برای مدت طولانی در کنار بیماران هستند. بنابراین اگر به دنبال ارتقای کیفیت خدمات و افزایش رضایتمندی مردم هستیم باید رضایتمندی پرستاران را کسب کنیم.

رئیس مرکز پژوهش های مجلس تصریح کرد: همه گیری کرونا که در چندسال اخیر رخ داد و منجر به شهادت تعدادی از پرستاران شد و این امر اهمیت فعالیت این قشر را بیش از پیش برای جامعه و سیاستگذاران هویدا کرد. اگر سیاستگذاران متوجه شوند که رضایت پرستاران تأثیر مستقیمی بر رضایت بیماران و ارتقای کیفیت خدمات درمانی سلامت دارد مطمئناً‌ در عرصه سلامت رو به جلو حرکت خواهیم کرد.

وی گفت: اگر پرستاران از حقوق دریافتی و وضعیت شغلی خود نارضایتی داشته باشند باتوجه به نیاز روزافزون کشورها به پرستاران و شکل گیری رقابت بین کشورها برای جذب این نیروها، ممکن است نتوانیم این عرصه را به خوبی مدیریت کنیم.

نگاهداری با اشاره به تصمیمات گرفته شده در هیئت دولت برای افزایش مبالغ اضافه کاری پرستاران ابراز امیدواری کرد که سیاستگذاران بتوانند زحمات این قشر را جبران کنند.
رئیس مرکز پژوهش های مجلس ادامه داد: برنامه هفتم توسعه فرصتی برای پیشبرد برخی اهداف در حوزه پرستاری است. لایحه بودجه 1404 نیز ظرفیت دیگری است که می‌تواند در پیشبرد برنامه ریزی های حوزه سلامت به ویژه در زمینه پرستاری کمک کند. این جلسه نیز با این هدف برگزار شده که انتقال مباحث مربوط به حوزه پرستاری به قانونگذاران مجلس شورای اسلامی به حل مشکلات پرستاران و پیشبرد اهداف برنامه هفتم توسعه کمک کند.

این همایش با حضور دکتر محمد جمالیان رئیس کمیته پرستاری مجلس، دکتر وحید زمان زاده، رئیس شورای عالی نظام پرستاری، دکتر احمد نجاتیان، رئیس کل سازمان نظام پرستاری، محمد شریفی مقدم، دبیر کل خانه پرستار، دکتر علی دادگری، معاون فنی و آموزشی سازمان نظام پرستاری و جمعی از مدیران و پیشکسوتان پرستاری از دانشگاههای علوم پزشکی برگزار شد و حاضران دیدگاههای خود را درباره اجرای قانون برنامه هفتم در حوزه پرستاری بیان کردند.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ایران مدیکال منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *