رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری اهواز گفت: دانشگاه اهواز در پرداخت معوقات از همه کشور عقبتر است با این وضعیت اضافه کاری ارزان و اجباری، نه تنها پرستاران بلکه صدای همه کادر درمان در اهواز در آمده است . میگویند نمیخواهیم مجانی شیفت بیاییم و وضعیت بحرانی است.
علیرضا گچکوبان در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی سازمان نظام پرستاری بیان کرد: در اعتراضی که در بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز شکل گرفت کل کادر درمان بیمارستان از خدمات تا کادر پرستاری حضور داشتند و نه تنها پرستاران بلکه همه کادر درمان در اعتراضات حضور داشتند.
رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری اهواز ادامه داد: بسیاری از دانشگاههای تیپ یک حداقل اگر تعرفه عقب است، اضافهکار به روز است، اما تا امروز اضافهکار پرستاران دانشگاه علوم پزشکی اهواز تا خرداد ماه پرداخت شده است. ما در اهواز کمبود نیروی انسانی داریم، از همه کشور هم بیشتر اضافه کار اجباری داریم و از همه هم پرداختی کمتری داریم. در مورد تعرفه هم بهتازگی معوقه اردیبهشت ماه پرداخت شده است.
بهانه رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز برای پرداخت نشدن مطالبات معوقه
گچکوبان افزود: بهانه رئیس دانشگاه علوم پزشکی برای پرداخت نشدن مطالبات، پرداخت نشدن پول از سمت بیمهها است. رئیس دانشگاه گفت با جابجایی منابع برخی مطالبات را پرداخت کردیم، اما بیمهها هنوز پولی پرداخت نکردهاند.
وی اضافه کرد: رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در جریان اعتراضات اعلام کرد که تعرفه اردیبهشت ماه آماده شده و پرداخت خواهیم کرد، اما واقعیت این است که با این همه معوقات با پرداخت یک ماه تعرفه چیزی برای پرستاران عوض نخواهد شد.
رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری اهواز بیان کرد: از طرفی با وجود مبالغی که وزارت بهداشت در شهریور ماه برای معوقات به دانشگاههای علوم پزشکی پرداخت کرد، دانشگاه اهواز مبلغی که باید پرداخت می کرد را پرداخت نکرد. اگر دانشگاه پرداختی را انجام می داد، میتوانستند حداقل اضافه کار را بهروز کنند، اما فقط به پرداخت یک ماه تعرفه معوقه بسنده کردند و پرداخت دیگری نداشتند.
مبالغ پرداختی وزارت بهداشت به دانشگاهها برای معوقات در شهریور چه شد؟
گچکوبان گفت: هیچ شفافیتی درباره اینکه بودجه پرداختی وزارت بهداشت کجا هزینه شده، نیست. سال گذشته سندی را هم به بازرسی وزارت بهداشت دادیم که هیئت امناء دانشگاه مصوب کرده بود برای خرید خوابگاه از تسهیلات بانکی استفاده کنند، اما واحد مالی دانشگاه از درآمدهای اختصاصی برای خرید هزینه کرده بود. این سند را به نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی که عضو کمیسیون اصل 90 هم هست ارائه کردیم، اما تا کنون اتفاقی نیفتاده است.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه سه ماه از تغییر رئیس جمهوری گذشته، وضعیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهنواز هنوز مشخص نیست، کارکنان دانشگاه هم دل به کار نمی دهند و بلاتکلیف هستند و کارها پیش نمیرود. بهدلیل مشخص نبودن وضعیت رئیس دانشگاه، کارکنان روزمره کار را انجام میدهند و کار بهصورت اصولی انجام نمیشود.
رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری اهواز افزود: انتظار ما این نیست که مطالبات پرستاران صفر شود، میدانیم که نمیتوانند کل مطالبات را تسویه کنند، اما حداقل چندماه اضافه کار را پرداخت کنند که معوقات پرستاران و کادر درمان کمی جلوتر آمده و بتوانند نفسی بکشند.
دخل و خرج پزشکان و پرستاران جور نیست
گچکوبان گفت: رئیس بیمارستان امام خمینی اهواز میگوید من با ۳۰ سال سابقه نمیتوانم با این حقوق زندگی را بچرخانم، چه برسد به کسی که ۱۰ سال سابقه دارد یا تازه مشغول به کار شده است. رئیس بیمارستان با اینکه تمام وقت است، اما هنوز تعرفه امسال را نگرفته است. پزشکان در این اعتراضات حضور نداشتند، رویشان نمیشود بیایند، اما یکی از پزشکان بیمارستان گفت دست کم شما اعتراض کنید تا شاید معوقات ما هم پرداخت شود.
وی اظهار کرد: بعد از این اعتراضات، رئیس دانشگاه با استاندار جلسه داشت و قول داد که صدای پرستاران و کادر را شنیدم، بعد از آن هم پیش وزیر بهداشت رفته بود، اما اینکه چقدر توانسته است بودجه بگیرد مشخص نیست.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید