0

به مناسبت روز زمین پاک ؛ درباره ی نقش انسان در حفاظت از زمین

به مناسبت روز زمین پاک ؛ درباره ی نقش انسان در حفاظت از زمین
بازدید 71

روز جهانی زمین پاک فرصتی مغتنم است برای ترویج فرهنگ حفاظت و نگهداری از زیست بوم و زیستگاهی که در آن زندگی بشری به رشد و بالندگی خواهد رسید و توجه به آن نقش انکارناپذیری را در نهادینه ساختن باور و اراده انسان برای داشتن و حفظ محیطی سالم دارد.

دکتر شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به مناسبت روز جهانی زمین پاک که امسال (۳ اردیبهشت) هرچند که مردم دیگر نقاط جهان این روز را در ۲۲ آوریل گرامی می دارند؛ اما به طور کلی هدف از نامگداری یک روز از ایام سال در کل دنیا با عنوان روز زمین پاک، ارتقاء آگاهی و آموزش در مورد مسایل زیست‌محیطی و ترویج فرهنگ حفاظت از زمین است .

وی در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه با بیان اینکه

شعار امسال روز زمین پاک “مشارکت مردم، ایران در برابر پلاستیک، نجات زمین “می باشد

اظهار داشت: بحران های زیست محیطی و ارتباط آن با سلامت از گرمایش زمین ناشی از ورود آلاینده هایی که سبب کاهش اثر بخشی لایه ازن می شوند و به صورت‌گلخانه سبب افزایش دمای زمین می گردند،  تا آلودگی منابع آب و خاک‌در اثر آلاینده هایی که پیشرفت‌ صنایع ، گسترش جوامع انسانی، تکنولوژی ها از دلایل ایحاد آنها محسوب می شوند،  درحقیقت متولیان سلامت را بیش از هر زمانی نگران ساخته است.

دکتر شکیبا به نفش و وظیفه سیاست‌گذاران و دولت ها در اتخاذ سیاست های پیشگیرانه برای حفاظت از زمین اشاره کرد و گفت: همه انسان ها به عنوان ساکنان زمین در حفظ زمین نقش دارند اما نقشها  میتواند از اقدامات اساسی تا اقدام فرهنگی و یک اصلاح رفتار باشد‌.

وی گفت:کاهش تولید زباله، بازیافت ها ی اصولی به طرق مختلف ،رها نکردن زباله در طبیعت و در هر نقطه ای که زباله تولید شده و  گردآوری زباله ها در یک مکان های مشخص برای کاهش نقاط آلوده و  لندفیل،  کاهش مصرف مواد پلاستیکی و میکرو  پلاستیک، مهربانی با رودخانه ها و تالاب ها و گونه های جانوری واقع در انواع اکوسیستم ها،میتواند در داشتن زمین پاک و ومحیط زیست سالم به ما کمک کند.

وی در پایان بیان کرد: توجه به دفع صحیح فاضلاب های تولیدی، اصلاح روش در راستای کاهش آلودگی هوا ، آتش نزدن مزارع،  مواد لاستیکی و پلاستیکی، احساس مسئولیت در پاک سازی طبیعت ها از زباله های رها شده و اصلاح نگرش در خصوص محیط پیرامون به مانند فضای داخل خانه خود،  می تواند سبب کمک به حل بحران تغییرات آب و هوایی، پایان بخشیدن به آلودگی پلاستیکی، حفاظت از گونه‌های در معرض انقراض و تشویق جنبش های محیط زیستی ،‌گردند.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ایران مدیکال منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *