استاد دانشگاه تهران در بیان توصیهای دیگر به داوطلبان، افزود: نکته دیگر این است که سازگاری با رشته انتخابی، مهمتر از خود رشته است. الزاماً همه کسانی که روی یک رشته معروف اصرار و تأکید دارند، ممکن است با آن سازگار نشده و از آن رشته و شغل لذت نبرند. پس اگر به سازگاری با شغل و رشته توجه کنیم، باید به علاقه و ظرفیت خودمان توجه جدی داشته باشیم.
پورحسین با بیان اینکه «ظرفیت خوب و بد نداریم، ظرفیت ما نسبی است.»، خاطرنشان کرد: هر کسی باید ظرفیت خود را نسبی ببیند و بر اساس آنها یعنی علاقه و ظرفیت، نسبت به انتخاب رشته اقدام کند. پزشکان زیادی داریم که در میانه راه پشیمان شده و بعضاً رشته خود را تغییر داده و به رشتههای به ظاهر پایینتر رفتهاند و جالب است که از تحصیل در آن لذت هم بردهاند.
رئیس دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران خطاب به داوطلبان ورود به دانشگاه گفت: به عبارت دیگر هیچ رشتهای را ذاتاً عالی نبینید، رشته باید با علایق و ظرفیتهای علمی و هیجانی شما تناسب داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: انتخاب رشته اگر بخواهد بر اساس علاقه و ظرفیت علمی باشد، خیلی فنی نیست که نیاز به مشاورههای گرانقیمت و بعضاً بیخاصیت باشد. مشورت کنید اما در آخر به تحلیل و برنامهریزی خودتان تکیه کنید.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید