به گزارش خبرگزاری مهر، سید هادی مصطفوی اظهار کرد: با توجه به اینکه اغلب مردم عادی، گرفتار دام شیادان این حوزه میشوند اقدامات پیشگیرانه و هشدارهای لازم از طریق رسانه ملی، فضای مجازی و نصب بیلبرد و اطلاعرسانی محیطی صورت بگیرد.
وی با اشاره به ضرورت تجهیز و پایش تصویری معابر درون و برون شهری، اذعان کرد: مطابق مصوبات جلسه پیشین، دستگاههایی متولی موظف هستند تا پایان شهریورماه؛ بازار طلافروشان مظفریه را مجهز به دوربین و پایش تصویری نمایند و در صورت عدم اجرای این مصوبه تا پایان مهلت مقرر شده، برای دستگاههای خاطی اعلام جرم خواهد شد.
سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان ادامه داد: تعیین تکلیف خریداران ضایعاتیها و شناسایی خودروهای خرید و حمل ضایعات همواره از موضوعات مورد تأکید این معاونت بوده و مطابق اصلاحیه جدید قانون اصناف، صنوفی که اتحادیه مشخص ندارند؛ باید در اسرع وقت، تشکیل اتحادیه داده و ساماندهی شوند، به همین جهت به اتاق اصناف استان تأکید شده است هرچه سریعتر نسبت به تشکیل اتحادیه و ساماندهی این حوزه اقدام نمایند.
مصطفوی خاطر نشان کرد: تجهیز و نصب دوربین در روستاها، تبدیل دوربینهای نظارتی به دوربینهای پلاکخوان، نصب دوربین در پاساژ سینا، تبدیل سیمهای مسی به سیمهای خودنگهدار، ساماندهی ضایعاتیهای انصارالامام و برخورد با معتادان متجاهر دخیل در امر سرقت نیز از دیگر موضوعات مورد بحث در این کمیته بود.
معاون قضائی و سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان در کمیته پیشگیری و مقابله با سرقت دادگستری استان همدان اظهار کرد: علاوه بر سرقت فیزیکی، موضوع سرقت در فضای مجازی تحت عناوین کلاهبرداری اینترنتی، فیشینگ و… باید مورد تأکید و نظارت بیشتر قرار بگیرد.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید