به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام روح الله مختاری صبح سه شنبه در آئین اختتامیه دومین جشنواره ملی سرود آوای آدینه که در مجتمع فرهنگی ایثار کردان برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مقاومت و محراب گفت: در روزگار جنگ رسانهای و روایتها و تقابل همه جانبه جبهه حق و باطل این توفیق را پیدا کردیم که برای دومین سال جشنواره ملی سرود آوای آدینه را برگزار کنیم.
امام جمعه ساوجبلاغ با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب بر جهاد تبیین بیان کرد: ۲۶۰ گروه از سراسر کشور که در این جشنواره شرکت کردند به ندای رهبر انقلاب لبیک گفتند و پا به عرصه جهاد تبیین گذاشتند تا میدانداری کنند و تکلیف خود را در این عصر و زمان به بهترین صورت انجام دهند. سرود ظرفیتی بی بدیل است که از مجموعه چند هنر تشکیل شده و عمق و زمان اثرگذاری آن کم نظیر است.
حجت الاسلام مختاری با اشاره به اینکه میتوان از ظرفیت سرود در جهاد تبیین و اثرگذاری فرهنگی بر مخاطبان استفاده کرد، مطرح کرد: این جشنواره در دومین سال برگزاری سبقت ویژهای از سایر جشنوارههای ملی گرفته است. برخی جشنوارههای ملی سرود با سابقه ۴۰ ساله شرکت کننده زیادی ندارند، اما آوای آدینه در دومین سال برگزاری با استقبال کم نظیری روبرو شد.
وی با بیان اینکه دومین جشنواره ملی سرود آوای آدینه در بخشهای آکاپلا، سرود پسران، سرود دختران، پاتوقی، رأی مردمی و تک خوان برگزار شد، عنوان کرد: هیئت داوران ۵۲۰ اثر رسیده به دبیرخانه را با دقت مورد نقد و بررسی قرار دادند و در نهایت ۲۴ گروه به عنوان برگزیده انتخاب شدند. سرود همراه با موسیقی است و به دلیل برخی مسائل که باید رعایت شود امکان استفاده از ظرفیت آن در مساجد کم بود.
امام جمعه ساوجبلاغ اظهار کرد: آکاپلا که امسال بخش ویژه جشنواره ملی سرود آوای آدینه است این گره را باز خواهد کرد. در آکاپلا انسان هنرمند بی واسطه در این سرود است و حتی ابزار موسیقی هم واسطه ارائه انسان نمیشود. آکاپلا گره ورود سرود به مسجد را باز خواهد کرد و روشنی چشم رهبر فرزانه انقلاب خواهد شد.
حجت الاسلام مختاری با اشاره به استقبال خوب مردم سراسر کشور از بخش رأی مردمی جشنواره گفت: در این بخش ۹۳ هزار آرای مردمی اخذ شده که نشان میدهد این جشنواره به دل خانهها در شهرها و روستاها ورود پیدا کرده است. این جشنواره با حمایت و هدایت ویژه رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه و همدلی و همکاری فرماندار، شهردار، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و … برگزار شد.
به گفته وی، در ساوجبلاغ همدلی حداکثری حاکم است که همه ید واحده برای خدمت به مردم هستیم و هر جایی که ضرورت اقدامی داشته همه در کنار یکدیگر قرار گرفتهایم، همه این امور تحت اشراف آیت الله حسینی همدانی انجام شده است. امروز از پوستر طرح ملی صبح رویش و پویش جمعههای دوست داشتنی در چهار محور «روز جمعه روز دعا و نیایش»، «خاطره اولین نماز جمعه»، «شیرینترین و به یادماندنیترین نماز جمعه» و «امام جمعه پدری مهربان» رونمایی میشود.
حجت الاسلام مختاری بیان کرد: حوزه علمیه ساوجبلاغ با هدایت آیت الله حسینی همدانی پرجمعیتترین حوزه علمیه استان است که در ۱۰ پایه در سطوح یک، دو و سه در رتبه اول استان قرار دارد. حوزه علمیه ساوجبلاغ در آموزش رتبه ۲۲ و در پژوهش رتبه ۳۳ کشور را دارد که امیدواریم به رتبه ۱۰ کشوری برسیم. قرارگاه قرآنی ساوجبلاغ راهاندازی شده و یک روز هفته در ساوجبلاغ قرآنی است که امیدواریم آن را توسعه دهیم.
امام جمعه ساوجبلاغ اظهار کرد: هدف ما این است که در چهار سال آینده حداقل ۵۰۰ حافظ قرآن در ساوجبلاغ داشته باشیم و به سهم خود به فرمایش رهبر معظم انقلاب لبیک گفته باشیم. دانشگاه آزاد اسلامی ساوجبلاغ در عرصه فرهنگی در بین ۴۲۰ دانشگاه آزاد کشور رتبه هشتم و آموزش و پرورش شهرستان نیز در رشد علمی رتبه اول استان البرز را کسب کرده است. در عرصه ورزش نیز تیم مصلای ساوجبلاغ در سال گذشته رتبه دوم کشور را به خود اختصاص داد.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید