0

فکرِ بکر ایران خودرو برای گران کردن محصولاتش / پژو 100 میلیون تومان در کارخانه گران شد

فکرِ بکر ایران خودرو برای گران کردن محصولاتش / پژو 100 میلیون تومان در کارخانه گران شد
بازدید 27

به گزارش اکو ایران، گروه پژو در پایان مهر 1403 به نسبت فروردین سال جاری به طور میانگین 100 میلیون تومان گران شد.

بررسی صورت های مالی ایران خودرو نشان می دهد این خودروساز در ابتدای سال 1403 به طور میانگین هر دستگاه از مصحولات خود با برند پژو را با قیمتی حول و حوش 315 میلیون و 600 هزار تومان می فروخت.

اما در مهرماه قیمت هر دستگاه پژو در کارخانه به طور متوسط تا حوالی 417 میلیون تومان بالا آمده است.

این روند رو به رشد قیمت گروه پژو که از فروردین آغاز شده تا پایان مهر امسال ادامه داشته است. تنها متوسط قیمت ماهانه گروه پژو در مرداد سال جاری به نسبت تیر با افت همراه بوده است.

همان طور که اشاره شد ایران خودرویی ها در فروردین امسال هر دستگاه پژو را به طور میانگین با قیمت 315 میلیون و 600 هزار تومان فاکتور می کردند. متوسط قیمت گروه پژو در اردیبهشت به حوالی 360 میلیون تومان رسید. گروه پژو در خرداد 1403 متوسط قیمتش به نسبت ماه پیش از آن حول و حوش 23 میلیون تومان افزایش یافت. ایران خودرویی ها در آخرین ماه فصل بهار هر دستگاه از محصولاتشان با برند پژو را با قیمتی حدود 383 میلیون تومان برای متقاضیانذ فاکتور می کردند.

تیر میانگین قیمت گروه پژو نزدیک به 404 میلیون تومان شد. اما مرداد متسوط قیمت این گروه خودرویی افت کرد و تا حوالی 396 میلیون تومان پایین آمد. البته همان طور که اشاره شد این تنها ماهی است که شاهد کاهش متوسط قیمت گروه پژو بودیم.

شهریور 1403 هر دستگاه از اعضای خانواده پژو در مبدا با متوسط قیمتی حدود407 میلیون و 500 هزار تومان عرضه شد.

مهر امسال نیز قیمت میانگین گروه پژو تا حوالی 417 میلیون تومان افزایش یافته است.

دلیل اصلی این رشد میانگین قیمت گروه پژو را باید در حذف محصولات زیان ده ایران خودرو با برند پژو دانست. اتفاقی که در سال 99 با حذف پژو 405 استارت خورد و در ادامه شاهد خداحافظی آبی های جاده مخصوص با خانواده پژو 206 بودیم.

پایان بهار 1403 ایران خودرویی ها نسخه پژو پارس را هم پیچیدند و دیگر این محصول پرطرفدار جایی در سبد محصولاتی ایران خودرو ندارد.

حذف محصولات زیان ده سبب شده تا قیمت کارخانه ای گروه پژو روند صعودی به خود بگیرد. پیش بینی می شود این روند در مدت باقی مانده تا پایان سال جاری نیز ادامه دار باشد.  ایده حذف محصولات زیان ده در شرایطی که سیاست گذار خودرویی حاضر نیست زیر مجوز افزایش قیمت کارخانه ای خودرو را امضا کند را می توان به فکرِ بکر ایران خودرویی ها برای افزایش درآمد تعبیر کرد.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ایران مدیکال منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *