مریم قاسمی دبیر انجمن تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی در گفتگو با آی مد۹۰ در خصوص لایحه بودجه گفت: ما در جلسات متعدد، پیشنهادات مفصلی در این خصوص ارائه کرده ایم که به طور خلاصه، میتوان به چند مورد اساسی اشاره کرد
اول از همه، موضوع عدد و رقم بودجه در حوزه تجهیزات پزشکی است که این بودجه باید به صورت واقعی و درست پیش بینی شود و الا اگر در این نقطه، اشتباهی اتفاق بیافتد، تمام مسیر را با قطب نمای نادرست پیش خواهیم رفت و گرفتاری های پیاپی گریبانگیر همه ذینفعان حوزه تجهیزات پزشکی خواهد شد.
اما پس از آن، چیزی که اولویت دارد، ضرورت تفکیک بودجه تجهیزات پزشکی است که باید نسبت به آن توجه ویژه ای مبذول شود. باید مسیری را طی کنیم که تجهیزات پزشکی به طور جداگانه و مستقل از سایر اقلام سلامت، بودجه مستقل داشته باشد.
نکته سوم، لایحه بودجه باید طوری اصلاح شود که با توجه به بحران نقدینگی و تاخیر مستمر دانشگاه های علومپزشکی در پرداخت مطالبات شرکت های تامین کننده تجهیزات پزشکی، یک ردیف بودجه ای برای تسویه مطالبات معوق و بدهی سنواتی انباشته در نظر گرفته شود.
نکته چهام، ضرورت بازنگری در بند “ح تبصره 17 قانون بودجه سال 1398” یک واقعیت است. این بند قبلا در قانون بودجه بوده ولی به مرور یا حذف شده و یا بی اثر شده است و درخواست ما این است که دوباره مورد توجه قرار گیرد البته نکته ای که در خصوص این بند داریم، آن است که حتما باید ضمانت اجرایی داشته باشد؛ در غیر این صورت، تاثیرگذاری لازم را به دنبال نخواهد داشت؛ قبلا این عبارت به عنوان ضمانت اجرایی این بند، بوده است که باید کماکان هم برقرار باشد “تخطی از این امر، تصرف غیرقانونی در اموال عمومی تلقی می شود”.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید