0

مغز افراد معتقد به امور دینی، فعال‌تر است

مغز افراد معتقد به امور دینی، فعال‌تر است
بازدید 12
مغز افراد معتقد به امور دینی، فعال‌تر است
به گزارش فارس، علیرضا زالی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در همایش سلامت معنوی با رویکرد مراقبت معنوی که در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد با اشاره به اهمیت این موضوع، بیان کرد: فرآیند دگردیسی مفهوم سلامت در عرصه جهانی تغییرات زیادی داشته و سلامت معنوی رکن چهارم سلامت است. برخلاف آنکه در درنای تاریخ قدمت دارد اما در خیلی دیرپانیست.اما این موضوع به عنوان استراتژی جبران ناپذیر در نظام سلامت مطرح شد و هر کشوری که نقشه سلامت تدوین می کند با این موضوع در آن باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اضافه کرد: اساسا لفظ سلامت یک واژه قرآنی و دینی است و دین اسلام بر مبنای معنویت است و اساسا دین اسلام بر اساس ابلاغ و تبشیر و انذاز است.

زالی با اشاره به جایگاه نفس و انواع آن، افزود: اولین کسی که در این موضوع ورود کرد رازی بود که کتابی به نام طب روحانی نگاشته است و در خصوص سلامت معنوی نوشته شده است.

وی خاطرنشان کرد: سلامت معنوی بحث پیچیده ای و تعاریف مختلفی دارد و ما یک نگاه قرآن محور داریم که باید این را باز کنیم و مورد توجه قرار گیرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: تقویت سلامت معنوی اکتسابی است و این مفهوم قابلیت آموزش دارد.اگرچه بخشی از آن در ساحت های سرشتی انسان است اما بخش عمده آن اکتسابی است.

وی ادامه داد: شاکله ارتباطی ما در سلامت معنوی سلامت معنوی اجتماعی است و همان مواسات و برادری و دیگری را مقدم دانستن است.

زالی ابراز کرد: کاهش اضطراب و افسردگی و انزوا با سلامت معنوی ارتباط دارد و وقتی در این خصوص صحبت می کنیم بخشی مربوط به سلامت معنوی و بخشی مربوط به سلامت جسمی است.

عوارض سالمندی در افرادی که به موضوع امور معنوی و سلامت معنوی توجه داشته اند کمتر بوده است.الان مطالعات نشان می دهد در افراد دیندار قسمت های لوب پیشانی و آهیانه مغز فعال‌تر هستند و اینکه خانم‌های باردار معتقد به اموردینی و سلامت معنوی در هنگام زایمان پاسخشان به درد تحمل پذیر تر است.

وی با اشاره به تاثیر سلامت معنوی در مغز،تصریح کرد: الان بحثی به نام مغز معنوی گرا وجود دارد و علوم اعصاب معنوی گرایانه داریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اهمیت سلامت معنوی در افراد، بیان کرد:امروزه سلامت معنوی معادلات بیولوژیکی مغز را دارد و با تقویت و آموزش می توان کیفیت بخش های از مغز را بالابرد.زالی تاکید کرد: باید با نگاه عمیق به طب معنوی و سلامت معنوی را مورد توجه قرار داد.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ایران مدیکال منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *