رییس سازمان دامپزشکی کشور گفت: مزارع پرورش ماهیان گرمابی متقاضی در شهرستان شوشتر پس از تجمیع به صورت مدیریت واحد، پروانه فعالیت دریافت میکنند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی سازمان دامپزشکی کشور، علیرضا رفیعیپور معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور در سفر به استان خوزستان و پس از بازدید از طرحهای آبزیپروری و کشتارگاه طیور در شوشتر و گتوند و دیدار با آبزیپروران افزود: یکی از اصلیترین مسایل آبزیپروران، پروانهدار شدن مزارع پرورش ماهیان گرمابی با وجود گذشت 3 دهه از فعالیت آنها است.
وی با بیان این که سطح اراضی واحدهای زیر پوشش آبزیپروری در شوشتر 3500 هکتار است، اظهار داشت: از این سطح 2600 هکتار آن فعال است.
دکتر رفیعیپور ادامه داد: آبزیپروران از این سطح استخرهای پرورشی حدود 25 هزار تن محصول آبزی میتوانند برداشت کنند.
وی در مورد مشکلات آب، برق و دریافت تسهیلات گفت: اگرچه این مسایل به وزارت جهاد کشاورزی ارتباط مستقیم ندارد، اما فارغ از مباحث و چارچوبهای در اختیار دو دستگاه سازمان شیلات و سازمان دامپزشکی، قرار شده مطالبه خارج از اختیارات وزارت جهادکشاورزی نیز به دستگاههای مربوطه در وزارت صمت، وزارت نیرو و سازمان حفاظت از محیط زیست منتقل شود.
معاون وزیر جهادکشاورزی همچنین در بازدید از زمین معرفی شده برای احداث کشتارگاه طیور در شهرستانهای شوشتر و گتوند ضمن ارایه توصیههای مدیریتی برای بهرهبرداری مناسب از کشتارگاه به منظور تامین نیاز پروتیینی مردم منطقه و حتی استان خوزستان تصریح کرد: کشتارگاه حلقه واسط تولیدکنندگان طیور و مصرف کنندگان است.
بنابراین گزارش، 20 درصد ماهیان گرمابی استان خوزستان در شهرستان شوشتر تولید میشود و این استان در کنار مازندران جزو برترین تولیدکنندگان ماهیان گرمابی در کشور است.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید