به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، در طی سالر۱۴۰۲ اقدامات مهم و متفاوتی از سوی همکاران سازمان دامپزشکی کشور به عنوان برگ زرّینی دیگر از روند رو به رشد خدمات این سازمان حاکمیتی به وقوع پیوست که در نوع خود قابل توجه است.
یکی از اقدامات سازمان دامپزشکی کشور در سال 1402 ” آغاز باز مهندسی 3 موضوع شامل بازمهندسی ساختاری سازمان،باز مهندسی ماموریتهای سازمان و باز مهندسی فرایندهای سازمان بوده است.
اقدام دیگر در فهرست خدمات این سازمان، حمایت از تولیدات داخلی واکسن، دارو و ضدعفونی کنندهها بوده که در کنار افزایش اعتبارات ملی و استانی، تحول تازه ای را به یادگار گذاشت.
همچنین راه اندازی اولین آزمایشگاه سطح ۳ که در کشور بیسابقه بوده است، دستاورد مهم دیگری بود که خبرش چند روز پیش نیز اعلام شد و موجب افتخار و غرور خانواده دامپزشکی کشور گردید.
یکی دیگر از اقدامات مهم، “ملی شدن تسرّی” بوده که در کنار شروع خرید ۲۰۰ دستگاه خودرو دو کابین مناسب برای استانها؛ تکمیل ساخت گلمکان؛ اخذ اعتبارات از محل حوادث؛ شروع تحول آموزشی؛ راه اندازی مرکز تحقیقات بیماریهای منتقله از دام و فرآوردههای دامی، فهرست خدمات این سازمان را پربارتر کرد.
“ارتقای حراست از دفتر به اداره کل” به عنوان یک اقدام سازمانی، انتظار به حق از سیستم حراست این مجموعه بود که جهت افزایش کیفیت مراقبت کارآمدتر از داراییهای معنوی و مالی بیت المال در این سازمان اتخاذ گردید.
اما در این بین نمیتوان عضویت سازمان دامپزشکی کشور در شورای راهبردی مدیریت در وزارت جهاد کشاورزی و همچنین عضویت در شورای مشاورین ارشد وزارت جهاد کشاورزی را نادیده گرفت.
در ادامه به روال طی شده در دولت سیزدهم، ارائه ۳۵ میلیون خدمت رایگان به مناطق محروم و صعبالعبور از سوی جهاد دامپزشکی دستاورد دیگری از این سازمان بوده که وقتی این حجم از خدمت کنار دستاورد دیگری که اخذ مصوبه هیئت دولت در اعزام ناظرین بهداشتی سازمان دامپزشکی به کشورهای صادر کننده گوشت به ایران گذاشته شود، قدرت بیشتر دایره خدماتی این سازمان به بهداشت عمومی بیش از پیش نمود عینی مییابد.
انجام کارهای تشخیصی و آزمایشگاهی در جهت ورود محمولههای گوشت وکیوم با عمر ماندگاری ۱۲۰ روز، از دستاوردهای دیگر این سازمان در سال 1402 خورشیدی بود که در نوع خود حائز اهمیت بوده است.
اما یکی دیگر از دستاوردهای تثبیت شده در این سازمان، کسب رتبه برتر روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور برای سومین سال متوالی در وزارت جهاد کشاورزی بوده است.
در این میان، سازمان دامپزشکی کشور در عرصه آموزشی نیز خدماتی همچون بازدید هیئت آبزی پروری و دامپروری سنگال از تجربیات و دستاوردهای دامپزشکی ایران و بازدید هیئت دامپزشکان کشور مالی از تجربیات و دستاوردهای دامپزشکی ایران را رقم زد که مورد تقدیر بخش اقتصادی وزارت امور خارجه کشورمان نیز قرار گرفت.
اما از هرچه بگذریم چند دستاورد بعد را نیز به دلیل ماهیت آنها در حفظ سرمایههای ملی نمیتوان نادیده گرفت و از کنارش گذشت؛ نخست، رونمایی و بهرهبرداری از سامانه هوشمند “سیام” با هدف یکپارچهسازی ارتباطات مردمی در دامپزشکی که در نوع خود اقدامی بینظیر و بیهمتاست و در سال 1403 اخبار ارزشمند جدیدی از این سامانه به گوش خواهد رسید. دیگری هم کنترل بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان با وجود درگیری کشورهای اروپایی، آمریکایی و همسایه بود که خود گویای سیستم رصد و پایش قدرتمند همکاران سازمان دامپزشکی کشور در ممانعت از شیوع این ویروس مهلک برای صنعت مرغداری در ایران عزیزمان بوده است.
کنترل و پیشگیری از بیماری تب برفکی و جلوگیری از ترانزیت دام از قفقاز به کشورهای همسایه؛ در کنار کنترل، مهار و پیشگیری بیماری هاری از جمله دیگر دستاوردهای سازمان دامپزشکی کشور در این حیطه بوده که در راستای شعار پیشگیری مقدم بر درمان در این سازمان به جدّیت دنبال شده است.
در این میان برگزاری رزمایش جهادی مناطق سیلزده جنوب استان سیستان و بلوچستان و ارسال کمکهای همه جانبه و همچنین تشکیل کمیته تدوین مقررات ملی دامپزشکی (N.V.R)از دستاوردهای دیگر این سازمان در سال 1402 بوده است.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید