استان: مازندران
حوزه انتخابیه: نور و محمودآباد
شعار انتخاباتی: بانوان همپای مردان وارد عرصه اجتماعی شوند
پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.
فاطمه حسنپور یکی از داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی است که در زیر رزومه کوتاهی از ایشان و پاسخهایشان به سوالات مهر در دو بخش کشوری و استانی را میخوانید:
رزومه:
وابسته به هیچ حزبی نیستم و به صورت مستقل وارد عرصه انتخاباتی شده ام
سوالات کشوری:
* مهمترین آسیب کارکردی مجلس شورای اسلامی از نگاه شما چیست؟
یکی از مشکلات و نارضایتی مجلس این هست که باید نظارت دقیق کامل و جامع و کارآمد به تمام بخشهای مختلف کشور داشته باشد و تحت نظر و به طور قانومند زیر نظر مجلس شورای اسلامی و در برابر قانون مقننه پاسخگو باشد همه امورات کشور اقتصادی سیاسی فرهنگی وبا اطلاع مجلس و تصمیم مجلس و با اطلاع برسی دقیق به کار خود ادامه دهددر جهت منافع ملی کشور پاسخگو باشد یعنی اصل حاکمیت قانون بر همه جریانهای کشور اصل پایبندی به قانون اجرای قانون و ضرورت پاسخگو بودن به مراکز ذیصلاح قانونی که مورد تصویب مجلس شورای اسلامی کشور هستند.
*مجلس برای تقویت نقش نظارتی و تقنینی خود باید دست به چه اقداماتی بزند؟
لازم است از تبعیض و اعمال و رانت خواری مخالفت کرده و صراحتاً اقدام به جلوگیری نماید و نقش بازدارنده کامل و مؤثر را ایفا کند.
*نمایندگان چرا نباید اسیر تجملگرایی شوند و برای پرهیز از این آسیب، چه اقداماتی ضرورت دارد؟
تجمل گرایی پدیده زشتی است که نشانگر حیف و میل اموال عمومی و ملی و مردم میباشد. در مقابله با تجملگرایی باید به طور شفاف و روشن اموال و دارایی نمایندگان بررسی گردد. و هر سال میزان داراییشان چه منقول و غیر منقول بررسی و به طور واضح به اطلاع عموم برسد.
*همکاری و همراهی میان مجلس و سایر قوا و دستگاهها چه تأثیری میتواند بر پیشرفت کشور داشته باشد؟ به نظر شما مهمترین تجلیگاه این همراهی و همکاری چیست؟
تأثیر بر اجرای قانون و جلوگیری از فساد و حیف و میل اموال عمومی که متعلق به همگان و مردم کشور میباشد. و تجلیگاه آن استقرار عدالت و حاکمیت قانونمند جریان امور هست. ارتقای سطح توسعه کشور در ابعاد مختلف و سرعت اجرای برنامههای عمران شهر و روستا و کشاورزی و صنعتی میباشد.
* مسؤولیت پذیری در قبال مردم موضوعی است که نمایندگان باید همواره به آن توجه داشته باشند. اگر نمایندگان از این مهم غافل شوند، چه پیامدهای منفی ایجاد خواهد شد؟
*مردمی بودن یکی از خصیصههای مهم هر نماینده باید باشد. یک نماینده چگونه میتواند این خصیصه را تحقق بخشد بدون آنکه در ورطه عوامزدگی و طرح شعارهای غیر واقعبینانه اسیر شود؟
مردمی بودن نماینده اینکه در دسترس و کنار مردم باشد و به مطالبات مردم طبق برنامه جهت رفع مشکلات و مطابق خواستههای مردم اقدام کند صدای مردم باشد و به نیازها و کمبودها و علل نارضایتیها پاسخ دهد
* طبق قانون اساسی یک نماینده در قبال همه مردم ایران مسؤولیت دارد. برای تحقق این اصل مهم و جلوگیری از بخشی زدگی، باید چه مواردی مد نظر قرار گیرد؟
نماینده مجلس نماینده خانه قانون کشور و مملکت و مردم وطنش به حساب میآید. و باید آگاهی از عوامل تأثیر گذار بر منافع ملی و امنیت ملی کشور داشته باشد و بر شاخصهای هویت ملی و عوامل وحدت بخش در سطح تمامیت ارضی کشور و هویت ملی و میهنی حساسیت داشته باشد.
سوالات استانی:
* با توجه به ورود سالانه ۶۰ میلیون مسافر به استان، چه برنامه مدون و پایداری برای توسعه گردشگری در مازندران دارید؟
برنامه ریزی بر روی جذب مسافر و توریسم یکی از اصول اساسی توسعه اجتماعی و ایجاد درآمدزدایی و همچنین اشتغال زایی برای همه دولتها هست که جز یکی از سیاستهای دولت آن کشور به حساب میآید مازندران با توجه به داشتن دریا و جنگل از نگین سرسبز هست این افتخار را دارد مردم با فرهنگ این خطه در سطح بین الملل باشد در درجه اول توسعه زیرساختهای عمرانی و رفاهی هست ازجمله هتل و پذیرایی مهمان در سطح استان مازندران و زیرساختهای جاده و دسترسی آسان بوم گران و گردشگران به این مناطق زیبا است که از آب و هوا و پوشش گیاهی جذاب برخوردارند ایجاد راه ارتباطی حمایت مالی سرمایه داران بر مجموعه گردشگری بوم گردهای مسافرپذیر برنامه اساسی هست که میتواند به جذب توریسم کمک کندو درآمدزدایی کندو ایجاد درآمد برای خانوادهها و توانمند سازی خانوادهها کمک بکند که دولت باید در این زمینه جذاب و قاطعیت عمل بکند دست پخت خوب مادران و بانوان میتواند برای گردشگران جذاب باشد و موجی گردشگری در سطح داخلی و بین الملی باشد البته تبلیغات هم لازم هست و در فضای مجازی و تلویزیون محلی
* برای توسعه و استانداردسازی راههای مواصلاتی استان چه برنامهای دارید؟
یکی از اصول کشورها و شاخصه اصلی شهرهای پیشرفته ایجاد خطوط مواصلاتی هست برای دسترسی به آن شهر و آماده شد محلی میباشد هم ورودی شهر و هم خروجی شهر و شبکههای محلی طوری ساخته شود که در ساعتهای شلوغ فاقد ترافیک و راه بندان باشیم اینطور نباشد که اگر شهر روزی بارون بارید دچار قفل حرکتی شود باید برنامه ریزی جامع از برنامه ریزان شهری با توجه به بافت اجتماعی و جغرافیایی منظم صورت بگیرد که ایمن افزایی و بحران زدایی و جغرافیایی برای شبکه برون و درون شهری داشته باشد طوری باشد که ترافیک نداشته باشیم بخصوص از ایام تعطیلات که مسافر به شمال کشور میآیند.
* تغییر کاربری گسترده اراضی در مازندران یکی از معضلات این استان است. بنا بر آمار رئیس فراکسیون امنیت غذایی مجلس شورای اسلامی، از ۶۰۰ هزار هکتار اراضی در مازندران، طی سه دهه گذشته ۲۰۰ هزار هکتار زمین تغییر کاربری دادهاند. برای جلوگیری از این روند فاجعه بار، چه تدابیری باید اندیشیده شود؟
بله در این خصوص متأسفانه شاهد تغییر بافت محلی و جغرافیای مازندران شاهد هستیم که به بافت محلی و جذبه سنتی آن و تاریخی آن و حفظ محیط زیست و جنگل و فضای سبز ضربه میزند بنابراین کار مردم نیست مردم مطرح میکنند و خواستههایشان را, فرماندار و شهردار باید برنامه ریزی مؤثر و مدون داشته باشند کسانی که تغییر کاربری میدهند متأسفانه فرهنگ و تمدن را به تجارت میگذارند و خرید و فروش میازند که به ضرر مملکت هست استاندار و فرماندار باید برنامههایی داشته باشند برای توین قانون و اجرای قانون همراه با صراحت اجرا بهترین راه کار هست که بتواند از وضعیت موجود و حفظ محیط زیست مناطق مازندران حمایت کنند تنها کارش تدارک مدیران اجرایی سالم مؤثر و کاربلد و قانون اجرایی هست که باید اجرا شود.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید