کبری توکلی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اهمیت رعایت اصول تناوب زراعی بویژه در اراضی دیم استان بوشهر و در تناوب با گندم اظهار داشت: امسال در راستای اهداف طرح جهش تولید در دیمزارها و با مشارکت مطلوب کشاورزان در این طرح، در ۲ شهرستان گناوه و دشتستان به کشت تخم کتان جهت کاشت الگویی اختصاص یافته است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر بیان کرد: گیاه تخم کتان (فالاریس) یا علف دانه قناری که به اشتباه به آن کتان گفته میشود، گیاهی است از خانواده گندمیان با مصارف دارویی و غذای طیور که امید است با توجه به استقبال خوب کشاورزان و نیاز آبی کم و مقاوم بودن به شوری در سال آینده سطح زیر کشت این محصول ارزشمند و کم توقع در استان افزایش یابد.
وی افزود: کشت کتان در استان بوشهر همزمان با کشت گندم و جو و سایر دانههای روغنی تا اواخر آبان ماه انجام میشود.
وی گفت: بذر مورد نیاز کشت کتان حدود ۳۰ تا ۴۰ کیلوگرم در هکتار است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر خاطر نشان کرد: برداشت تخم کتان بلافاصله پس از برداشت گندم شروع میشود، همچنین برداشت این محصول میتواند با کمباینهای معمولی انجام شود.
توکلی بیان کرد: عملکرد کتان حدود یک و نیم تن در هکتار است که امسال با وجود خشکسالی حادث شده در استان، با انجام آبیاریهای تکمیلی به موقع توسط کشاورزان، عملکرد قابل قبولی پیش بینی خواهد شد و هر کیلو ۱۲۰ هزار تومان امسال پیش بینی قیمت است.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید