به گزارش خبرنگار مهر، حمزه کرایلو شامگاه سه شنبه با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری بیست سیمای گلستان اظهار کرد: اگر بخواهیم افزایش بهره وری و کیفیت انجام کارها را در استان داشته باشیم چارهای جز استفاده از تجربه کشورهای توسعه یافته نداریم.
وی با اشاره به اینکه چهار شاخص در استان مبنا قرار دادهایم، افزود: در سالهای ۹۸ و ۹۹ بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات مشاغل روستایی با نرخ ۶ درصد و بازگشت هفت ساله به افراد متقاضی پرداخت شد.
مدیر کل آموزش فنی و حرفهای گلستان گفت: شکل گیری سند ائتلافی مهارت نخستین مأموریتی بود که در دولت سیزدهم در استان انجام شد در این سند با از بین بردن حلقههای مفقودی میتوان اشتغال پایدار را ایجاد کرد.
وی یادآور شد: ما معتقدیم برنامههای مهارتی میتواند توسعه اشتغال را روان کند و آسیبهای اجتماعی را کاهش دهد.
۱۰۴ میلیارد تومان سهم آموزشهای مهارت در گلستان
کرایلو با اشاره به اینکه قبل از دولت سیزدهم نرخ دسترسی افراد به فضاهای آموزشی ۶.۱ بوده که امروز این رقم به ۹.۸ رسیده است، اظهار کرد: تمام سهم آموزشهای مهارت استان گلستان در دولت دوازدهم ۱۵ میلیارد تومان بوده است که این رقم طی سه سال گذشته به ۱۰۴ میلیارد تومان رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: با اختصاص این میزان اعتبار تمامی طرحهایی که از سال ۹۰ به بعد در استان بی بلا تکلیف بودند طی این سه سال به بهره برداری رسیدند.
مدیر کل آموزش فنی و حرفهای گلستان با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۲ در بخش دولتی ۳۴ هزار نفر بالغ بر پنج میلیون و ۵۰۰ هزار نفر ساعت آموزش دیدند، گفت: در همین مدت با کمک ۵۰۷ آموزشگاه آزاد در استان توانستیم برای ۲۶ هزار نفر دوره آموزشی برگزار کنیم. وی افزود: در گذشته برای صدور مجوزها نیاز به ۶ ماه زمان بود اما اکنون طی سه روز مجوز مربوطه صادر میشود.
کرایلو اظهار کرد: اکنون هزار رشته در استان گلستان در حال ساماندهی هستند که بنا داریم در سال ۱۴۰۳ به سمت آموزشهای جدید حرکت کنیم. مدیر کل آموزش فنی و حرفهای گلستان همچنین گفت: به موجب مصوبه شورای مهارت استان که با حضور دهنوی معاون هماهنگی استاندار تشکیل میشود قرار بود کسانی که از ما مدرک میگیرند و یا با مجوز ما آموزشگاه ایجاد میکنند تسهیلات دریافت کنند که تا کنون محقق نشده است و امیدواریم امسال این مصوبه اجرایی شود.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید