به گزارش خبرنگار مهر، عباس کاظمی پیش از ظهر دوشنبه در جلسه بررسی آسیب های اجتماعی که در سالن جلسات استانداری قزوین برگزار شد، به اهمیت دقت در ارائه گزارشهای مربوط به آسیبهای اجتماعی اشاره کرد و گفت: گزارشها باید کاملاً دقیق و مبتنی بر واقعیت باشند چرا که انتشار اطلاعات نادرست، روند مدیریت و برنامهریزی مقابله با آسیب را با مشکل روبهرو میکند.
وی با تأکید بر اهمیت الگوسازی اقدامات مؤثر و ارائه آنها در جلسات، نقش حیاتی آموزش و پرورش را در این حوزه برجسته کرد و گفت: در قالب طرح نماد، آموزش و پرورش باید به طور جدی به مقوله آسیبهای اجتماعی، به ویژه خودکشی، ورود کند.
کاظمی تصریح کرد: این نهاد باید با همکاری سایر دستگاهها مانند بهزیستی و علوم پزشکی بهصورت عالمانه و با برنامهریزی دقیق و بدون نمایشهای تبلیغاتی در این مسیر اقدام کند.
وی ضعف در دسترسی به مشاورههای مناسب را یکی از چالشهای اصلی دانست و افزود: با توجه به حجم زیاد کار در حوزههای ادراکی و شناختی، باید برنامههایی از نظر کمی و کیفی متناسب با میزان آسیبها تدوین شود، در حال حاضر دسترسی به مشاوره برای همه افراد مهیا نیست و این باعث میشود بسیار از مشکلات مربوط به روان و ادراکی افزایش پیدا کند.
معاون استاندار همچنین تأکید کرد: مقابله با آسیبهای اجتماعی نیازمند برنامهریزی دقیق و مدون است و نمیتوان تنها با کنترل آن را مدیریت کرد.باید برنامه روشنی داشت اقدامات در حوزه ایجابی و سلبی باید تبدیل به دستور کار شود
کاظمی در پایان، با اشاره به تأثیر فضای مجازی در ترویج برخی آسیبهای اجتماعی، خواستار توجه بیشتر به این مسئله شد.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید