0

۱۱ اشتباهی که افراد باهوش هرگز مرتکب نمی‌شوند

۱۱ اشتباهی که افراد باهوش هرگز مرتکب نمی‌شوند
بازدید 10
۱۱ اشتباهی که افراد باهوش هرگز مرتکب نمی‌شوند
جدای از موفقیت‌های تحصیلی و حرفه‌ای، بخش عمده‌ای از هوش ناشی از نگرش افراد و نحوه جهان بینی آن هاست، به همین دلیل موارد خاصی وجود دارد که افراد واقعا باهوش هرگز از آن‌ها شکوه نمی‌کنند.

بر اساس گزارشی که توسط Your Tango منتشر شده است، نگاه آن ها به جهان و جایگاه آن‌ها در آن ناشی از شفقت و درک است؛ نه رقابت یا تفکر کمیابی که به آن ها اجازه می‌دهد دیدگاهی خوش بینانه ایجاد کنند.

انواع مختلفی از هوش وجود دارد که بر بخش‌های مختلف زندگی افراد تأثیر می‌گذارد. برخی از انواع هوش با آزمون‌های استاندارد یا توانایی فرد در پیروی از قوانین ناگفته اجتماعی اندازه گیری می‌شود. نشانه‌های هوش واقعی فراتر از نمرات در مدرسه یا دانستن پاسخ صحیح به یک سوال است.

به گفته کارشناسان روانشناسی، ۱۱ مورد وجود دارد که افراد واقعاً باهوش هرگز از آن ها شکایت نمی‌کنند که به شرح زیر هستند:

۱-اشتباهات قبلی
افراد واقعاً باهوش از اشتباهاتی که در گذشته مرتکب شده‌اند، شکایت نمی‌کنند. آن ها اشتباهات خود را می‌پذیرند، اما با آن اشتباهات مشخص نمی‌کنند که اکنون چه کسی هستند. افراد واقعاً باهوش اشتباهات گذشته خود را گام‌های ضروری برای موفقیت می‌دانند. آن ها اعمال خود را تجزیه و تحلیل می‌کنند و خود را مسئول می‌دانند که اشتباهات مشابهی را ۲ بار مرتکب نشوند، به طوری که هر کاری که اشتباه انجام می‌دهند یک تجربه یادگیری است.

۲- دستاورد‌های دیگران
افراد واقعاً باهوش از دستاورد‌های دیگران شکایت نمی‌کنند. آن ها ارزش شخصی خود را از موفقیت‌های دیگران جدا می‌کنند؛ زیرا می‌دانند که افتادن در دام مقایسه باعث می‌شود، احساس بدی نسبت به خودشان داشته باشند. آن ها می‌دانند که پیروزی شخص دیگری به طور خودکار به معنای باخت آن ها نیست. وقتی مردم خودشان را بر اساس آنچه دیگران دارند قضاوت می‌کنند، در یک طرز فکر کمبودگونه گیر می‌کنند. آن ها به جای آنچه که دارند، بر آنچه که کمبود دارند تمرکز می‌کنند.

۳-انتظار در صف‌های طولانی
انتظار در صف‌های طولانی چیزی است که افراد واقعاً باهوش هرگز از آن شکایت نمی‌کنند. آن ها از نظر ذهنی خود را برای چیز‌هایی مانند رفتن به DMV یا خرید مواد غذایی قبل از یک تعطیلات بزرگ آماده می‌کنند و می‌پذیرند که انتظار در صف بخشی از فرآیند است. آن ها ممکن است احساس ناامیدی کنند، اما شکایت نمی‌کنند؛ زیرا می‌دانند که شکایت آن ها را در شرایط سختی قرار می‌دهد. خلق و خوی بد باعث نمی‌شود که خط انتظار سریعتر حرکت کند.

۴- گرفتار شدن در ترافیک
نشستن در صف یکی از آن تجربه‌هایی است که می‌تواند فرد را عصبی کند، اما افراد واقعاً باهوش هنگام برخورد با این موضوع دیدگاه «زندگی کن و بگذار زندگی کنند» را در نظر می‌گیرند. آن ها می‌دانند که ترافیک بخشی اجتناب ناپذیر از زندگی مدرن است، بنابراین انرژی ذهنی ارزشمند خود را به سمت چیز‌های دیگر هدایت می‌کنند.

چه آن ها در حال رفت و آمد به محل کار باشند و چه مسئولیت رانندگی فرزندان خود را به مکان‌های بی شماری بر عهده بگیرند. حضور در ماشین اغلب تنها زمانی است که مردم تنها می‌گذرانند و زمانی که شرایط پیش بینی نشده‌ای مانند ساخت و ساز یا یک حادثه رانندگی وجود دارد، افراد واقعاً باهوش زمانی را برای با خود بودن پیدا می‌کنند. آن ها در مورد روز خود فکر می‌کنند و به تخیل خود اجازه می‌دهند. آن ها به پادکست گوش می‌دهند و چیز جدیدی یاد می‌گیرند، بنابراین از سواری لذت می‌برند.

۵- عیوب شخصی
افراد باهوش از عیب‌های خود شکایت نمی‌کنند، زیرا آموخته‌اند که هر گونه انتظار از کمال را کنار بگذارند. زیرا این معیاری دست نیافتنی است که فقط باعث ناراحتی و آسیب به عزت نفس آن ها می‌شود. افراد واقعاً باهوش خود را کاملاً می‌پذیرند، به این معنی که قبول دارند که نقص دارند. کمال به هیچ وجه یک هدف واقع بینانه نیست.

۶-واکنش‌های منفی
شنیدن بازخورد منفی آسان یا راحت نیست، اما چیزی نیست که افراد باهوش از آن شکایت کنند. آن ها انتقاد دیگران را با ظرافت می‌پذیرند، زیرا می‌دانند که بازخورد منفی آن ها را تعریف نمی‌کند. افراد واقعاً باهوش به ارزش ذاتی خود اعتقاد دارند، بنابراین می‌دانند که انجام یک کار ضعیف در یک کار خاص به هیچ وجه آن ها را بد نمی‌کند. افراد باهوش بر این باورند که توانایی‌ها و سطح هوش آن ها می‌تواند در طول زندگی آن ها رشد کند. بنابراین، آن ها تلاش متمرکزی را برای یادگیری مهارت‌های جدید انجام می‌دهند، زیرا می‌دانند که تلاش کردن و اشتباه کردن، راه واقعی یادگیری است.

۷- کار‌های معمول خانه
کار‌های معمول خانه بخشی اجتناب ناپذیر از زندگی است و افراد باهوش واقعاً به خود اجازه نمی‌دهند با شکایت از آن به چیز‌های منفی گرفتار شوند. افراد واقعاً باهوش همچنین می‌دانند که داشتن یک خانه تمیز و منظم به آن ها کمک می‌کند تا بیشترین بهره وری را داشته باشند. محققان موسسه علوم اعصاب دانشگاه پرینستون همچنین دریافتند که انجام کار‌های خانگی باعث موفقیت بیشتر آن ها می‌شود.

۸-نظرات خارجی
افراد واقعاً باهوش هرگز از نظرات دیگران درباره آن ها شکایت نمی‌کنند. آن ها می‌دانند که همه با آن ها موافق نیستند یا حتی آن ها را دوست ندارند، بنابراین نیاز خود را برای ارزیابی خود بر اساس عوامل بیرونی کنار می‌گذارند. دکتر پریا آلپرن، روانشناس بالینی، می‌گوید: «اهمیت بیش از حد به آنچه دیگران درباره ما فکر می‌کنند، می‌تواند اثرات مضری بر سلامت روان و عزت نفس و شادی ما داشته باشد. این اتفاق اغلب منجر به اضطراب، عزت نفس پایین و نیاز دائمی به تایید می‌شود.»

۹-چالش‌های غیر منتظره
افراد واقعاً باهوش از چالش‌های غیرمنتظره‌ای که با آن ها رو‌به‌رو می‌شوند شکایت نمی‌کنند. آن ها می‌دانند که سفر زندگی هرگز آسان نیست و متوجه می‌شوند که مواجهه با چالش‌ها به آن ها کمک می‌کند تا به واقعی‌ترین خود تبدیل شوند. به گفته دکتر کورتنی وارن، روانشناس، اصالت عبارت است از شخصی که با خودش صادق باشد و به گونه‌ای رفتار کند که منعکس کننده حس اولیه او از خود باشد.

۱۰- گذشت زمان
گذشت زمان برای افراد باهوش هیچ ناراحتی ایجاد نمی‌کند؛ زیرا آن ها به گذشته فکر نمی‌کنند و از آنچه در آینده در انتظارشان است، نمی‌ترسند. آن ها در زمان حال باقی می‌مانند که شاهکار آسانی نیست و با این حال، چیزی است که به آن ها اجازه می‌دهد تا به طور کامل زندگی کنند، بدون این که در پشیمانی و اضطراب غرق شوند.

۱۱-عادت‌های دیگران
افراد باهوش به خود، خانواده و کسب و کارشان اهمیت می‌دهند و به عادات دیگران اهمیت نمی‌دهند تا زمانی که این عادت‌ها به طور فعال باعث آسیب نشوند. افراد واقعاً باهوش کاملاً قبول دارند که همه همانی هستند که هستند، زیرا می‌دانند که شکایت کردن باعث تغییر شخصیت کسی نمی‌شود.

منبع:/ العربیه

 

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ایران مدیکال منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *