0

تصاویری از اولین پیوند موفق صورت در جهان

تصاویری از اولین پیوند موفق صورت در جهان
بازدید 4

مردی که سال ۲۰۲۰، اولین پیوند موفق صورت را دریافت کرد، از تجربه وحشتناک تصادف خود گفت و از اینکه پیوند صورتش موفقیت‌آمیز بود ابراز خشنودی کرد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از l،adbible «جو دی‌میو»، ۶ سال پیش بعد از از تمام شدن شیفت شب کاری خود به خانه بازمی‌گشت که پشت فرمان خودرو خوابش برد و خودرویش واژگون شد. قبل از اینکه مردم بتوانند او را نجات دهند، خودرو آتش گرفت و ۸۰درصد بدن او از جمله، صورت و دست‌هایش، به‌شدت سوختند. او بعدها دیگر نمی‌توانست کارهای روزمره‌اش را بدون کمک کسی انجام دهد.

انگشتان جو تا بند دوم قطع شده و پلک‌هایش بخیه خورده بودند و او اطراف را مانند کسی در پشت حصار زنجیره‌ای می‌دید.

تصاویری از اولین پیوند موفق صورت در جهان

سال ۲۰۲۰، جو پیشنهاد پیوند صورت و دست‌هایش را، با وجود اینکه شانس کمی برای زنده ماندن داشت، پذیرفت. زیرا دیگر نمی‌خواست با عذاب زندگی کند. این عمل جراحی ۲۳ ساعت طول کشید و دو هفته بهبود پس از آن هم بسیار سخت و دردناک بود.

جو گفت، «در آن روزها دوستانی که وانمود می‌کردند دوست هستند را کاملا شناختم. آنها مرا رها کردند و هرگز با من تماس نگرفتند. اما دوستان جدیدی که با من مهربان بودند پیدا کردم.»

اهداء‌کننده صورت و دست، مرد ۴۸ ساله‌ای بود که بر اثر سکته مغزی جان خود را از دست داده بود.

اکنون جو با دختری به نام جسیکا آشنا شده است که به شدت به هم علاقه‌مند هستند و قصد دارند به‌زودی ازدواج کنند.

تصاویری از اولین پیوند موفق صورت در جهان

جو اولین فردی است که پیوند صورت او موفقیت‌آمیز بوده و توانسته عوارض جراحی را تحمل کرده و زنده بماند.

جو در مورد تصادف اتومبیل گفت: «ماشین من از کنار جاده منحرف شد، به حاشیه جاده برخورد کرد، چند بار واژگون شد و سپس آتش گرفت. من یک مود داشتم که حاشیه را خراش داد که جرقه ای ایجاد کرد و سپس ظرف روغن در اثر ضربه ترک خورد و سپس آنها فقط شعله ایجاد کردند.

«80 درصد سوخته بودم. آنها مجبور شدند نوک انگشتانم را تا بند انگشت دوم قطع کنند و بعد مجبور شدند پلک‌هایم را بخیه بزنند، زیرا پلک‌هایم سوخته بودند. مثل این بود که از یک حصار زنجیره‌ای به بیرون نگاه کنم.»

او افزود که بهبودی او پس از آن «فوق العاده سخت» بود و در دو هفته اول حتی نمی توانست انگشتانش را حرکت دهد، در عوض کارکنان بیمارستان باید آنها را حرکت دهند تا حافظه عضلانی کار کند.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ایران مدیکال منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *