وبدا، رئیس دانشگاه علومپزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری گفت: اجرای قانون هفتم توسعه پیشرفت و تحقق ارتقای جایگاه علمی کشور در سطح منطقه و دنیا، نیازمند عزم جدی، تلاش مضاعف، سرمایه گذاری، برنامه ریزی، بهسازی زیرساخت ها و امکانات و تجهیزات پژوهشی دانشگاهیان است.
به گزارش وبدا، دکتر محمدحسین اعرابی در آیین گرامیداشت هفته ملی پژوهش و فناوری اظهار کرد: پژوهشگری باید با رویکرد پاسخ به نیاز جامعه و به عنوان یک سرمایهگذاری در جهت رفع مشکلات، مورد حمایت قرار گیرد.
وی با بیان اینکه اقدامات پژوهشی در طولانی مدت اثر خود را نمایان می کند افزود: نگاه سیستماتیک و جامع به پژوهش ها در راستای انجام تحقیقات هدفمند، مکمل و جلوگیری از پراکنده کاری مهم است.
دکتر اعرابی با تاکید بر تقویت پیوست رسانه ای در پژوهش ها و اطلاع رسانی نتایج تحقیقات به عموم مردم گفت: هم اکنون زیرساخت های پژوهش و فناوری دانشگاه در وضعیت مطلوب قرار دارد اما در برخی موارد نیاز به بازبینی و بازسازی است.
دکتر اعرابی یادآور شد: به دنبال اخذ مجوز احداث اولین پارک علم و فناوری در حوزه سلامت استان، مراحل جانمایی این محل در مجتمع آموزشی رحمتیه انجام شده است.
وی ادامه داد: تعریف فیلد تحقیقاتی در دانشگاه و عمومیت بخشی به پژوهش ها، بررسی ظرفیت ها و پتانسیل های استانی و ایجاد مرجعیت علمی در حوزه های مختلف استان از دیگر موارد مهم مورد تاکید است.
وی یادآور شد: توانمندسازی پژوهشگران، بهبود شاخص ها، حمایت از طرح های تحقیقاتی، مراکز رشد و پارک علم و فناوری سلامت از برنامه های اولویت دار تا پایان سال جاری است.
دکتر اعرابی گفت: بکارگیری همزمان دادهها و پژوهش ها در عرصه بالین، آزمایشگاهها و پاراکلینیکها و کاربردی کردن تحقیقات یکی از مزایای پژوهش در دانشگاههای علوم پزشکی است.
دکتر اعرابی خاطرنشان کرد: ایجاد نشاط، امید، انگیزه و مثبت اندیشی در کنار محدودیت ها، کمبودها و نقدها در محیط های دانشجویی و دانشگاهی ضروری است. چرا که موتور محرکه پژوهش، جوانان و دانشجویان هستند.
وی در پایان بر تقویت و تسهیل ارتباط دوطرفه علوم پایه و بالینی در جهت گسترش علم تاکید کرد و گفت: توجه به جذب گرنت پژوهشی از خارج دانشگاه نیز باید در مورد توجه قرار گیرد.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید